batonx Napisano 20 Sierpień 2005 Napisano 20 Sierpień 2005 czesc, moze mi ktos podac link do stronki ze zdieciami ludzi takimi jak daje sie do wizualizacji(takie z alfa) ? jak bylo to skauje temat:)
xeav Napisano 20 Sierpień 2005 Napisano 20 Sierpień 2005 to nie zdjęcia to programy generujące ludziopodobnych. O ile dobrze pamiętam to jest RPC jeśli chodzi o maxa i coś tam jeszcze...:)
batonx Napisano 20 Sierpień 2005 Autor Napisano 20 Sierpień 2005 nie no, mi chodzi o zdiecia , takie 2d, a nie ludziki 3d, nakladasz na plane (1 mapke w diffuse, 2 w opacity i masz)
JunioR Napisano 20 Sierpień 2005 Napisano 20 Sierpień 2005 a w photoshopie zrobic tego nie mozesz? bierzesz byle jaką fotke z człowiekiem, wycinasz kontur postaci, kopjujesz, na nowej kartce dajesz warstwe, wklejasz postac, dajesz przeźroczystość kartki ( prócz obrazka) i powinno być.
batonx Napisano 20 Sierpień 2005 Autor Napisano 20 Sierpień 2005 nie mam czasu na to, tu na forum ktos dawal link do takiej stronki z tym ale nie moge tego znalesc:(
Tas Napisano 11 Październik 2007 Napisano 11 Październik 2007 ma ktos tego linka? watek stary jak swiat, ale wlasnie by mi sie przydaly takie texturki. :) thx
Rekomendowane odpowiedzi