Napisano 20 Sierpień 200519 l czesc, moze mi ktos podac link do stronki ze zdieciami ludzi takimi jak daje sie do wizualizacji(takie z alfa) ? jak bylo to skauje temat:)
Napisano 20 Sierpień 200519 l to nie zdjęcia to programy generujące ludziopodobnych. O ile dobrze pamiętam to jest RPC jeśli chodzi o maxa i coś tam jeszcze...:)
Napisano 20 Sierpień 200519 l Autor nie no, mi chodzi o zdiecia , takie 2d, a nie ludziki 3d, nakladasz na plane (1 mapke w diffuse, 2 w opacity i masz)
Napisano 20 Sierpień 200519 l a w photoshopie zrobic tego nie mozesz? bierzesz byle jaką fotke z człowiekiem, wycinasz kontur postaci, kopjujesz, na nowej kartce dajesz warstwe, wklejasz postac, dajesz przeźroczystość kartki ( prócz obrazka) i powinno być.
Napisano 20 Sierpień 200519 l Autor nie mam czasu na to, tu na forum ktos dawal link do takiej stronki z tym ale nie moge tego znalesc:(
Napisano 11 Październik 200717 l ma ktos tego linka? watek stary jak swiat, ale wlasnie by mi sie przydaly takie texturki. :) thx