Gość Caspik Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 wrzucam ostatnia pracke (3h roboty) mowcie co jest nie tak , i co robie zle - bardzo sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 Przestrzeni nie czuc... te gory bardziej szare powinny byc, i jakis plan posredni by temu dobrze zrobil. Przepalone biale obszary. Te dwie gory po lewej takie same i ta wieksza jakby cienia nie rzucala( nie mowie ze dwie gory takie same byc nie moga, ale odloglascia powinny sie chociaz róznic ;)).Osobiscie to mi sie najbardziej ten niebieski fragment po prawej podoba... wogole prawa strona calkiem fajna... EDIT: hihi zmieniles obrazek jak pisalem ;). teraz lepiej z przetrzenia bo nie ma pierwszego planu takiego samego jak gorek... pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 Jak dla mnie dosc ciekawe... jechales z referki? Jak dla mnie ten kawelek po prawej na dole wyglada bosko :), te gory z tylu do bani, no i kolor gor po lewej. JokeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 Amrun- hehe no tak zmienilem, tak jakos zauwazylem ze do bani bylo ,wiec obcialem kawalek zdjecia yookeer-nie jechalem z referki ps. dzieki za rady, nastepnym razem narysuje chyba z referki (jestem poczatkujacy) wiec chyba lepiej bedzie malowac na poczatku z ref. --Czas by w koncu zainwestowac w tablet....;]-- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 nno ładnie ładnie tymbardziej jak bez tablecika...ale dolny prawy rog do mnie zbytnio nie przemawia ..widze ze jest tam cien ale mogłbys przeciwna strone gorki jakos zrocnicowac kolorytstycznie..bo laczy sie z gorka za nia...a chyab powinno byc widac przerwe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi