Jump to content

Featured Replies

Posted

wrzucam ostatnia pracke (3h roboty)

mowcie co jest nie tak , i co robie zle - bardzo sie przyda

mountains20lq.jpg

• Replies 4
  • Views 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Przestrzeni nie czuc... te gory bardziej szare powinny byc, i jakis plan posredni by temu dobrze zrobil. Przepalone biale obszary. Te dwie gory po lewej takie same i ta wieksza jakby cienia nie rzucala( nie mowie ze dwie gory takie same byc nie moga, ale odloglascia powinny sie chociaz róznic ;)).Osobiscie to mi sie najbardziej ten niebieski fragment po prawej podoba... wogole prawa strona calkiem fajna...

EDIT: hihi zmieniles obrazek jak pisalem ;). teraz lepiej z przetrzenia bo nie ma pierwszego planu takiego samego jak gorek...

pzdr...

Jak dla mnie dosc ciekawe... jechales z referki? Jak dla mnie ten kawelek po prawej na dole wyglada bosko :), te gory z tylu do bani, no i kolor gor po lewej.

JokeR

Amrun- hehe no tak zmienilem, tak jakos zauwazylem ze do bani bylo ,wiec obcialem kawalek zdjecia

yookeer-nie jechalem z referki

ps. dzieki za rady, nastepnym razem narysuje chyba z referki (jestem poczatkujacy) wiec chyba lepiej bedzie malowac na poczatku z ref.

--Czas by w koncu zainwestowac w tablet....;]--

nno ładnie ładnie tymbardziej jak bez tablecika...ale dolny prawy rog do mnie zbytnio nie przemawia ..widze ze jest tam cien ale mogłbys przeciwna strone gorki jakos zrocnicowac kolorytstycznie..bo laczy sie z gorka za nia...a chyab powinno byc widac przerwe:)