Napisano 21 Sierpień 200519 l wrzucam ostatnia pracke (3h roboty) mowcie co jest nie tak , i co robie zle - bardzo sie przyda
Napisano 21 Sierpień 200519 l Przestrzeni nie czuc... te gory bardziej szare powinny byc, i jakis plan posredni by temu dobrze zrobil. Przepalone biale obszary. Te dwie gory po lewej takie same i ta wieksza jakby cienia nie rzucala( nie mowie ze dwie gory takie same byc nie moga, ale odloglascia powinny sie chociaz róznic ;)).Osobiscie to mi sie najbardziej ten niebieski fragment po prawej podoba... wogole prawa strona calkiem fajna... EDIT: hihi zmieniles obrazek jak pisalem ;). teraz lepiej z przetrzenia bo nie ma pierwszego planu takiego samego jak gorek... pzdr...
Napisano 21 Sierpień 200519 l Jak dla mnie dosc ciekawe... jechales z referki? Jak dla mnie ten kawelek po prawej na dole wyglada bosko :), te gory z tylu do bani, no i kolor gor po lewej. JokeR
Napisano 21 Sierpień 200519 l Amrun- hehe no tak zmienilem, tak jakos zauwazylem ze do bani bylo ,wiec obcialem kawalek zdjecia yookeer-nie jechalem z referki ps. dzieki za rady, nastepnym razem narysuje chyba z referki (jestem poczatkujacy) wiec chyba lepiej bedzie malowac na poczatku z ref. --Czas by w koncu zainwestowac w tablet....;]--
Napisano 21 Sierpień 200519 l nno ładnie ładnie tymbardziej jak bez tablecika...ale dolny prawy rog do mnie zbytnio nie przemawia ..widze ze jest tam cien ale mogłbys przeciwna strone gorki jakos zrocnicowac kolorytstycznie..bo laczy sie z gorka za nia...a chyab powinno byc widac przerwe:)