sysol Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 No niby to tutek z evermotion.org ale z tutoriala to ja tutaj korzystałem rzadko.... nie wiem robie go już 2 raz bo 1 próba coś mi się nie podobała. Ta wygląda moim zdaniem znacznie lepiej co o tym sądzicie... potrzebuje jakiś pomysł na światła narazie rzuciłem texa z jakiegos reflektora na wymodelowany mniej więcej kształt relfektorów i cóż będę pracował dalej choć już mnie zmęczył ten model.... krytyka mile widziana a także pomysły i pomoc ludzi obytych bardziej w tych tematach co zmienić co zostawić co przerobić. Chciałbym, żeby ten model był 1 w mojej kolekcji UKOŃCZONYCH i zrobionych na prawdę dobrze POZDRAWIAM.... a oto renderki: 2. 3. Kolor karoseri troszke oczojebny ale tak mi sie dobrze pracuje ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 Podstawowa wada tego tuta jest to, ze zawsze wychodzi castolina. :( Jak to poprawisz to bedzie duzo lepiej. Po prawdzie to ta ciastolina taka razaca nie jest, ale jest. ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 tak to jest jak sie uzywa chamfera na edge ;] w gruncie rzeczy chamfer nie jest taki super dla zaokraglania rogow dla mesh smooth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 21 Sierpień 2005 Share Napisano 21 Sierpień 2005 sysol -> zapoznaj się z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 i zmień temat wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 krzywo miejscami ale jak na początki to może byc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sysol Napisano 23 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2005 Wrzucam drobny upload: dorobiłem szyby choć ta przednia nie wygląda zaciekawie nie mam pomysłu jak ją dobrze zrobić (może jakaś podpowiedź) myśle, że reszte jest w miare okej jak na 1 skończony samochodzik... jeszcze tekstury i to wszystko... nie robie wnętrza bo najnormalniej w świecie nie chce mi się wymęczył mnie ten model... ale wróce do niego .... a tak przy okazji pytanie do moda jak się wrzuca obrazek koło tematu wątku ?? z góry dzięki za odp bo znaleźć nie mogłem.... 1: 2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 No to masz czwartą wypowiedź sysol :P Jak narazie to fajnie... Ale tak jakoś nierealistycznie... Daj moze go jakoś normalnie ustawionego, i bez kolorków, tylko szarego, a i wrzuć siatkę :) 3m się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi