adek Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 Na stronie www.sidefx.com, producenta programu Houdini ukazał się króciutki artykuł na temat użycia Houdiniego w filmie animowanym - Steamboy. To co zrobiono w tym filmie z grafiką 3d po prostu zapiera dech w piersiach. Zapraszam tutaj. [Podziękowania dla sanki'ego]
maras Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 link nie działa:( ale ten powinien zadziałać: http://www.sidefx.com/index.php?option=com_content&task=view&id=422&Itemid=68 hehe
Gość User190 Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 Widziałem trailer na jakimś DVD - wygląda zachęcająco :) ...przede wszystkim nie jarzy po oczach kolorami, jak pokemony :D
Reanimator Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 Wlasnie dorwalem Parowego Chlopca w swoje brudne lapy. Dzisiaj bedzie katowany w domciu ;)
Marcin_ps Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 a ja juz widzialem :P w kilku miejscach kunszt wykonania powala ale jest tez kilka rzeczy ktore wygladaja zle np: para bardzo czesto widac ze jest to kilku klatkowa animacja ktora leci w kolko :(....
Reanimator Napisano 26 Sierpień 2005 Napisano 26 Sierpień 2005 Give me a break, bo domyslam sie, ze mowisz o jakiejs parze z rur w tle.
misiold Napisano 29 Sierpień 2005 Napisano 29 Sierpień 2005 Obejrzałem Steamboy od dechy do dechy, jak dla mnie to, że uzywali "Houdini" było wielkim zaskoczeniem, poszli na całość, wogle nic nie zauważyłem. Mała proxba do "Marcin_ps" gdzieś ty to zauważył??
Rekomendowane odpowiedzi