Posted August 22, 200519 yr Na stronie www.sidefx.com, producenta programu Houdini ukazał się króciutki artykuł na temat użycia Houdiniego w filmie animowanym - Steamboy. To co zrobiono w tym filmie z grafiką 3d po prostu zapiera dech w piersiach. Zapraszam tutaj. [Podziękowania dla sanki'ego]
August 22, 200519 yr link nie działa:( ale ten powinien zadziałać: http://www.sidefx.com/index.php?option=com_content&task=view&id=422&Itemid=68 hehe
August 25, 200519 yr Widziałem trailer na jakimś DVD - wygląda zachęcająco :) ...przede wszystkim nie jarzy po oczach kolorami, jak pokemony :D
August 25, 200519 yr Wlasnie dorwalem Parowego Chlopca w swoje brudne lapy. Dzisiaj bedzie katowany w domciu ;)
August 26, 200519 yr a ja juz widzialem :P w kilku miejscach kunszt wykonania powala ale jest tez kilka rzeczy ktore wygladaja zle np: para bardzo czesto widac ze jest to kilku klatkowa animacja ktora leci w kolko :(....
August 29, 200519 yr Obejrzałem Steamboy od dechy do dechy, jak dla mnie to, że uzywali "Houdini" było wielkim zaskoczeniem, poszli na całość, wogle nic nie zauważyłem. Mała proxba do "Marcin_ps" gdzieś ty to zauważył??