Napisano 22 Sierpień 200519 l Na stronie www.sidefx.com, producenta programu Houdini ukazał się króciutki artykuł na temat użycia Houdiniego w filmie animowanym - Steamboy. To co zrobiono w tym filmie z grafiką 3d po prostu zapiera dech w piersiach. Zapraszam tutaj. [Podziękowania dla sanki'ego]
Napisano 22 Sierpień 200519 l link nie działa:( ale ten powinien zadziałać: http://www.sidefx.com/index.php?option=com_content&task=view&id=422&Itemid=68 hehe
Napisano 25 Sierpień 200519 l Widziałem trailer na jakimś DVD - wygląda zachęcająco :) ...przede wszystkim nie jarzy po oczach kolorami, jak pokemony :D
Napisano 25 Sierpień 200519 l Wlasnie dorwalem Parowego Chlopca w swoje brudne lapy. Dzisiaj bedzie katowany w domciu ;)
Napisano 26 Sierpień 200519 l a ja juz widzialem :P w kilku miejscach kunszt wykonania powala ale jest tez kilka rzeczy ktore wygladaja zle np: para bardzo czesto widac ze jest to kilku klatkowa animacja ktora leci w kolko :(....
Napisano 26 Sierpień 200519 l Give me a break, bo domyslam sie, ze mowisz o jakiejs parze z rur w tle.
Napisano 29 Sierpień 200519 l Obejrzałem Steamboy od dechy do dechy, jak dla mnie to, że uzywali "Houdini" było wielkim zaskoczeniem, poszli na całość, wogle nic nie zauważyłem. Mała proxba do "Marcin_ps" gdzieś ty to zauważył??