maverick sheep Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 dobra mam poroblem z swiatlem w brazilu i nie bardzo wiem o co chodzi daje sobie normalnego spota i czasem moge sterowac jego przezroczystoscia a czasem nie...jesli ktos wie o co chodzi albo ma jakis pomysl jak to rozwiazac to niech krzyczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2005 aha i icon opacity raz dziala a raz nie i generalnie wydaje mi sie ze o to dobry przycisk a czasem po prostu nie dziala tylko jak dam na 0 to widac kontur stozka swiatla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 26 Sierpień 2005 Share Napisano 26 Sierpień 2005 po pierwsze nie jestem pewien czy to odpowiedni dzial, po drugie nastepnym razem uzyj opcji edytuj a nie pisz posta pod postem, wracajac do twojego problemu jesli chcesz regulowac plynnie przezroczystosc stozka za pomoca parametru Icon opacity musisz ustawic Transparency dla Viewportu na wartosc Best Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi