Gość _Kreska_ Napisano 27 Czerwiec 2003 Napisano 27 Czerwiec 2003 a zrobilem sobie taki browarek, generalnie w maxie ale ze spora domieszka fotoszopa, co sadzicie?
Barył Napisano 27 Czerwiec 2003 Napisano 27 Czerwiec 2003 Loozik :) ale co to jest ta kreska schodzaca od litery D w dol?
Gość _Kreska_ Napisano 27 Czerwiec 2003 Napisano 27 Czerwiec 2003 a to jakas kreska:), sam dokladnie nie wiem ale to chyba jakies odbicie od mapy hdri.
Pionier Napisano 27 Czerwiec 2003 Napisano 27 Czerwiec 2003 no nawet ladnie. Tylko co to jest w PS robione a co w 3D.?
rebuzz Napisano 27 Czerwiec 2003 Napisano 27 Czerwiec 2003 Wszystko fajnie tylko.....GDZIE BABELKI!!!!!! :D:D: POZDRO :]:]
Gość _Kreska_ Napisano 27 Czerwiec 2003 Napisano 27 Czerwiec 2003 a kiepsko mi wychodzily wiec olalem ale jak chcesz to prosze bardzo:D, co prawda wygladaja raczej jak bylyby na szklance i w ogole zrobila sie z tego cola jakas ale co tam
Witek Napisano 27 Czerwiec 2003 Napisano 27 Czerwiec 2003 prosze o to w rozdzielczosci 1024x768... z gory thx
Gość _Kreska_ Napisano 27 Czerwiec 2003 Napisano 27 Czerwiec 2003 nie da rady, w takiej tylko mam a od poczatku jakos nie chce mi sie robic (sporo poprawek w photoshopie bylo), teraz robie inne ujecie wiec pewnie zaczne od wiekszej. cala szklana, wszystko zrenderowane osobno i polaczone w fotku, ciekawe jak wyjddzie..., tymczasem zazucam szklaneczke w 2000x2856 i lece na pivko[piwo][piwo][piwo]
rebuzz Napisano 27 Czerwiec 2003 Napisano 27 Czerwiec 2003 czemu?? nie az tak kiepsko. te babelki wyszly........:) zreszta piwo bez babelek....to jak............heh nawet nie wiem co....:P:P POZDRO :]:]
Kris_R Napisano 29 Czerwiec 2003 Napisano 29 Czerwiec 2003 Rozumiem, że szedłeś w kierunku realizmu... No i wyszło bardzo dobrze! :D Mnie to przekonuje wystarczająco.. jest git! Pewno, że można się czepiać i mówić, że pianka jest taka jakaś jak wodospad i burzy się niewiarygodniem albo, że piwo na samej górze, gdzie wpada do szklany, tak jakoś łamie się w pół jakby było z blachy a nie ciałem płynnym... itp. Ale czy to ma jakiś sens?! Dla mnie nie ma... Jeszcze raz gratulacje! :) Kolorki są trafione, kompozycja też spoko...
Phantom Napisano 30 Czerwiec 2003 Napisano 30 Czerwiec 2003 zgdzam się z Krisem...rfekt cieknącej ślin wystąpił u mnie...czyli wszystko jest okej...może tylko ten strumczek lejącego się piwa nie taki...ale środek...i ten napis...miodzio :) heh...[piwo][killer]
Gość _Kreska_ Napisano 1 Lipiec 2003 Napisano 1 Lipiec 2003 senkju za komentarze:), zrezygnowalem z okocimia w wysokiej rozdzialce bo potwornie dlugo sie renderowal ale za to zrobilem sobie calsberga. I znowu ostro musialem dac w photoszopie bo w maxie jeszcze nie potrafie tak wszystkiego lączyć. Aha, kropelki na puszcze albo zostana usuniete albo zrobie od poczatku.
giorgione Napisano 1 Lipiec 2003 Napisano 1 Lipiec 2003 Niezła reklamówka. Spytaj się czy by takiej nie chcieli??:D:D:D:D:D A tak w ogóle to :o:o:o:o:o:o:o:o Giorgione
Phantom Napisano 1 Lipiec 2003 Napisano 1 Lipiec 2003 no powiem że cholernie ciekawie to wyglada...ale dół puszki jest chyba nie za mocno odwzorowany :P ale pomysł jest godny uwagi i przemarshu do sklepu :) a gior ma racje że może wyślij to do kompani piwowarskiej :P pozdro...
Gość _Kreska_ Napisano 1 Lipiec 2003 Napisano 1 Lipiec 2003 ehhh, co do puszki to wcale nie jest mojego pomyslu, mozna ja znalesc w kazdym sklepie (polecam zakup ze wzgledu na zawartosc, bardzo dobre pifko), a w rzeczywistosci wyglada super bo cala ta siateczka i obrys sa tloczone:)
Rekomendowane odpowiedzi