Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Siema...oto projekt małego autobusiku miejskiego..z załozenia miał to byc mały bus dla gora 15 osob...poruszajcy sie na krotkich odcinkach wokol malych miast...:)

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

siema tomek:p:p...zawsze wiedziałem że o mnie dbasz :D ja i moja mała mieścina czeka na twoje projekty:D:D...eleganckie rysunki nic dodać nic ująć...

Napisano

projekty bardzo fajne i przyjemne...jednam mam nadzieje że ten totalny brak perspektywy lub czegoś jej podobnego był z twojej strony celowy:] (może jestem już jakis przeczulony po moich rozkminach:D )

Napisano
  • Autor

nom byl byl bo autobyusik trudiej ukazac w perspektywie niz zwyczajne auto...:p

Napisano

ładne....ja bym dodał na górze jeszcze klimatyzacje ..bo po ostatnich upałach to twierdzę ze nigdy jej za wiele:)

Napisano

Tylek bym taki zostawil - jeden z lepszych jakie kiedykolwiek widzialem, ale przod do poprawki. Wedlug mnie, nic nie narzucam. :)

Swietna bryla, modeling tego cuda bylby czysta przyjemnoscia.

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

no ra wielki dzieki..teraz własnie dzis zaczełem robic kolejny projekt samochodu sportowego...mam jzu pierwsze szkice...jak go opracuje mam zamiar zrobic go w 3d:D wkoncu...:p

Napisano

To moze umiescisz szkice w 2D narazie?

EDIT:

A ile mam ci zaplacic zeby dostac prawa do tego busika??? ;)

Napisano
  • Autor

hehe...narazie pracuje nad boczna linia...mam pierwsze szkice...ale ich nie pokaze:D...chce to zrobic z zaskoczenia...hehe....odrazu w 3d...zreszta poki co mało mma wieczorkiem nad przodem bede myslał i tylem..potem trzeba wszytko rozrysowac blueprinty zrobic...a jesli chodzi o busika...to jesli chcesz go w 3d zrobic...to z przyjemnoscia...:)

Napisano

oooo... fajnie! :D

A rzuciki jakies tego busika zrobisz? :)

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

oj nie mam ...ale zagadaj do mnie na gg..to napewno sie jakos dogadamy:D

Napisano

Hamera mi przypomina ;)