Napisano 28 Sierpień 200519 l Siema...oto projekt małego autobusiku miejskiego..z załozenia miał to byc mały bus dla gora 15 osob...poruszajcy sie na krotkich odcinkach wokol malych miast...:)
Napisano 28 Sierpień 200519 l siema tomek:p:p...zawsze wiedziałem że o mnie dbasz :D ja i moja mała mieścina czeka na twoje projekty:D:D...eleganckie rysunki nic dodać nic ująć...
Napisano 28 Sierpień 200519 l projekty bardzo fajne i przyjemne...jednam mam nadzieje że ten totalny brak perspektywy lub czegoś jej podobnego był z twojej strony celowy:] (może jestem już jakis przeczulony po moich rozkminach:D )
Napisano 28 Sierpień 200519 l Autor nom byl byl bo autobyusik trudiej ukazac w perspektywie niz zwyczajne auto...:p
Napisano 29 Sierpień 200519 l ładne....ja bym dodał na górze jeszcze klimatyzacje ..bo po ostatnich upałach to twierdzę ze nigdy jej za wiele:)
Napisano 30 Sierpień 200519 l Tylek bym taki zostawil - jeden z lepszych jakie kiedykolwiek widzialem, ale przod do poprawki. Wedlug mnie, nic nie narzucam. :) Swietna bryla, modeling tego cuda bylby czysta przyjemnoscia. pozdrawiam
Napisano 30 Sierpień 200519 l Autor no ra wielki dzieki..teraz własnie dzis zaczełem robic kolejny projekt samochodu sportowego...mam jzu pierwsze szkice...jak go opracuje mam zamiar zrobic go w 3d:D wkoncu...:p
Napisano 30 Sierpień 200519 l To moze umiescisz szkice w 2D narazie? EDIT: A ile mam ci zaplacic zeby dostac prawa do tego busika??? ;)
Napisano 30 Sierpień 200519 l Autor hehe...narazie pracuje nad boczna linia...mam pierwsze szkice...ale ich nie pokaze:D...chce to zrobic z zaskoczenia...hehe....odrazu w 3d...zreszta poki co mało mma wieczorkiem nad przodem bede myslał i tylem..potem trzeba wszytko rozrysowac blueprinty zrobic...a jesli chodzi o busika...to jesli chcesz go w 3d zrobic...to z przyjemnoscia...:)
Napisano 30 Sierpień 200519 l Autor oj nie mam ...ale zagadaj do mnie na gg..to napewno sie jakos dogadamy:D