Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siema...oto projekt małego autobusiku miejskiego..z załozenia miał to byc mały bus dla gora 15 osob...poruszajcy sie na krotkich odcinkach wokol malych miast...:)

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

projekty bardzo fajne i przyjemne...jednam mam nadzieje że ten totalny brak perspektywy lub czegoś jej podobnego był z twojej strony celowy:] (może jestem już jakis przeczulony po moich rozkminach:D )

Napisano

Tylek bym taki zostawil - jeden z lepszych jakie kiedykolwiek widzialem, ale przod do poprawki. Wedlug mnie, nic nie narzucam. :)

Swietna bryla, modeling tego cuda bylby czysta przyjemnoscia.

pozdrawiam

Napisano

no ra wielki dzieki..teraz własnie dzis zaczełem robic kolejny projekt samochodu sportowego...mam jzu pierwsze szkice...jak go opracuje mam zamiar zrobic go w 3d:D wkoncu...:p

Napisano

hehe...narazie pracuje nad boczna linia...mam pierwsze szkice...ale ich nie pokaze:D...chce to zrobic z zaskoczenia...hehe....odrazu w 3d...zreszta poki co mało mma wieczorkiem nad przodem bede myslał i tylem..potem trzeba wszytko rozrysowac blueprinty zrobic...a jesli chodzi o busika...to jesli chcesz go w 3d zrobic...to z przyjemnoscia...:)