miwt Napisano 28 Sierpień 2005 Napisano 28 Sierpień 2005 Siema...oto projekt małego autobusiku miejskiego..z załozenia miał to byc mały bus dla gora 15 osob...poruszajcy sie na krotkich odcinkach wokol malych miast...:)
Pablonardo Napisano 28 Sierpień 2005 Napisano 28 Sierpień 2005 siema tomek:p:p...zawsze wiedziałem że o mnie dbasz :D ja i moja mała mieścina czeka na twoje projekty:D:D...eleganckie rysunki nic dodać nic ująć...
golum Napisano 28 Sierpień 2005 Napisano 28 Sierpień 2005 projekty bardzo fajne i przyjemne...jednam mam nadzieje że ten totalny brak perspektywy lub czegoś jej podobnego był z twojej strony celowy:] (może jestem już jakis przeczulony po moich rozkminach:D )
miwt Napisano 28 Sierpień 2005 Autor Napisano 28 Sierpień 2005 nom byl byl bo autobyusik trudiej ukazac w perspektywie niz zwyczajne auto...:p
-Pa6L0- Napisano 29 Sierpień 2005 Napisano 29 Sierpień 2005 ładne....ja bym dodał na górze jeszcze klimatyzacje ..bo po ostatnich upałach to twierdzę ze nigdy jej za wiele:)
RA Napisano 30 Sierpień 2005 Napisano 30 Sierpień 2005 Tylek bym taki zostawil - jeden z lepszych jakie kiedykolwiek widzialem, ale przod do poprawki. Wedlug mnie, nic nie narzucam. :) Swietna bryla, modeling tego cuda bylby czysta przyjemnoscia. pozdrawiam
miwt Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Napisano 30 Sierpień 2005 no ra wielki dzieki..teraz własnie dzis zaczełem robic kolejny projekt samochodu sportowego...mam jzu pierwsze szkice...jak go opracuje mam zamiar zrobic go w 3d:D wkoncu...:p
RA Napisano 30 Sierpień 2005 Napisano 30 Sierpień 2005 To moze umiescisz szkice w 2D narazie? EDIT: A ile mam ci zaplacic zeby dostac prawa do tego busika??? ;)
miwt Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Napisano 30 Sierpień 2005 hehe...narazie pracuje nad boczna linia...mam pierwsze szkice...ale ich nie pokaze:D...chce to zrobic z zaskoczenia...hehe....odrazu w 3d...zreszta poki co mało mma wieczorkiem nad przodem bede myslał i tylem..potem trzeba wszytko rozrysowac blueprinty zrobic...a jesli chodzi o busika...to jesli chcesz go w 3d zrobic...to z przyjemnoscia...:)
RA Napisano 30 Sierpień 2005 Napisano 30 Sierpień 2005 oooo... fajnie! :D A rzuciki jakies tego busika zrobisz? :) pozdrawiam
miwt Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Napisano 30 Sierpień 2005 oj nie mam ...ale zagadaj do mnie na gg..to napewno sie jakos dogadamy:D
Rekomendowane odpowiedzi