Jump to content

ocena

comix

Recommended Posts

Guest Połki

A, nie sorry comix twoja strona się otwiera:D Mam włączone blokowanie pop-upów, i moja przeglądarka tak to potraktowała[lol2].Podoba mi się taki szary stonowany styl. Szkoda, że mało widzę, bo akurat o tej porze słońce mi świeci w moitor:D Właściwie, to lepiej nie wchodź na moją stronę, bo w porównaniu, do twojej, to moja strona wymięka:) Ale w sumie to się całkiem szybko otwiera. Czemu moja się nie otworzyła to nie wiem. U mnie otwiera się z prędkością 16kbajtów/s

Pozdro[piwo]

w sumie strona ladnie wyglada choc monochromatycznie... wydaje mi sie ze trosske przesadziles z rozmiarami suwaka do przesuwania zaburza styl strony ... i radzilbym bu strona byla otwierana powiedzmy na srodku pierwszej strony a nie jako popup uniknies sie w ten sposob sporo porblemow a przedewszystkim nie przeoczy sie jej bo ona mi sie otwarla gdzies w tle i nawet nie wierzalem se siecos otarlo ... na pierwsy rzut i na nieszcze scie odpychajaco zadzialay na mnie dedykacje .... nie oto chodzi w stronie

powinno byc jak juz na odwiet dedykacje jako popupa zrobic w ostatecznosci lub delikatnie zarysowac pod wyswieltana strona.