Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

czesc

stronka sie bardzo dlugo sie wczytuje.......

ale nawet mi sie podoba.......

POZDRO :]:]

Napisano

heh...faktycznie...po 5 minutach zwątpiłem...postaw to może na jakimś szybszym serwie...czytałem sam text...

pozdro...

Napisano

A ja widziałem tylko tekst:/

BTW: A co sądzicie o mojej: www.grafika3d.tk:D

Napisano
  • Autor

aż tyle wam sie to otwiera?! postawione jest na darmowym servie :( [brak kasy] ale u mnie to jeszcze jakoś sie ładuje... nie więcej niz 20 sec. ;] więc nie wiem co jest.. ;/

pozdroo

Napisano
  • Autor

\'Polki\' twoja www mi sie wogole nie otwiera ;/

...tylko mnie? ;/

Napisano

A, nie sorry comix twoja strona się otwiera:D Mam włączone blokowanie pop-upów, i moja przeglądarka tak to potraktowała[lol2].Podoba mi się taki szary stonowany styl. Szkoda, że mało widzę, bo akurat o tej porze słońce mi świeci w moitor:D Właściwie, to lepiej nie wchodź na moją stronę, bo w porównaniu, do twojej, to moja strona wymięka:) Ale w sumie to się całkiem szybko otwiera. Czemu moja się nie otworzyła to nie wiem. U mnie otwiera się z prędkością 16kbajtów/s

Pozdro[piwo]

Napisano

w sumie strona ladnie wyglada choc monochromatycznie... wydaje mi sie ze trosske przesadziles z rozmiarami suwaka do przesuwania zaburza styl strony ... i radzilbym bu strona byla otwierana powiedzmy na srodku pierwszej strony a nie jako popup uniknies sie w ten sposob sporo porblemow a przedewszystkim nie przeoczy sie jej bo ona mi sie otwarla gdzies w tle i nawet nie wierzalem se siecos otarlo ... na pierwsy rzut i na nieszcze scie odpychajaco zadzialay na mnie dedykacje .... nie oto chodzi w stronie

powinno byc jak juz na odwiet dedykacje jako popupa zrobic w ostatecznosci lub delikatnie zarysowac pod wyswieltana strona.