Eyescream Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 To co w temacie. Ps.Czekam na komentarze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 MOdel, mało szczegółowy, tlo tez takie soie :| 4/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Powinien mieć gącienice bardziej rozmyte tak się mi wydaje przynajmniej. Bo sądząc po kurzu to musi nieźle zapindalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEKTOR Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Witam! Model dość ubogi, brak widocznych detali. Brak uchwytów do wejścia na wierze. Brak lin, ogólnie model gładki jak dziecięca pupa :]. A i te kwadraty na gąsienicy wydają się za duże ale to chyba wina tego że on jedzie i tak się tylko wydaje. Na renderach się nie znam. Ale jeżeli to pustynia to chyba piasek powinien być jaśniejszy, taki beżowy. Ale nie jest źle. Dodał byś trochę detali i jak dla mnie to prack będzie super :D :D :D. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 przykro ale taka jest prawda - wyglada jak jeden z tych co po necie krążą ;P po Pionierze i Mal'u już nic mnie niezadziwi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eyescream Napisano 31 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2005 dzięki za komenty,chyba rzeczywiście za bardzo się pospieszyłem z tym renderem :) Jak będę miał czas to pododaje więcej detali i wtedy chyba będzie w miarę ok. Co jeszcze razi po za mało ilością szczegółów? Jestem przygotowany na krytykę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 tekstury i oświetlenie. on ma zamontowany neon że nie ma cienia między gąsiennicami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi