Napisano 31 Sierpień 200519 l Powinien mieć gącienice bardziej rozmyte tak się mi wydaje przynajmniej. Bo sądząc po kurzu to musi nieźle zapindalać.
Napisano 31 Sierpień 200519 l Witam! Model dość ubogi, brak widocznych detali. Brak uchwytów do wejścia na wierze. Brak lin, ogólnie model gładki jak dziecięca pupa :]. A i te kwadraty na gąsienicy wydają się za duże ale to chyba wina tego że on jedzie i tak się tylko wydaje. Na renderach się nie znam. Ale jeżeli to pustynia to chyba piasek powinien być jaśniejszy, taki beżowy. Ale nie jest źle. Dodał byś trochę detali i jak dla mnie to prack będzie super :D :D :D. Pozdrawiam!
Napisano 31 Sierpień 200519 l przykro ale taka jest prawda - wyglada jak jeden z tych co po necie krążą ;P po Pionierze i Mal'u już nic mnie niezadziwi :]
Napisano 31 Sierpień 200519 l Autor dzięki za komenty,chyba rzeczywiście za bardzo się pospieszyłem z tym renderem :) Jak będę miał czas to pododaje więcej detali i wtedy chyba będzie w miarę ok. Co jeszcze razi po za mało ilością szczegółów? Jestem przygotowany na krytykę :D
Napisano 1 Wrzesień 200519 l tekstury i oświetlenie. on ma zamontowany neon że nie ma cienia między gąsiennicami?