Reanimator Napisano 31 Sierpień 2005 Napisano 31 Sierpień 2005 Yo. Chcielibyscie jakies proste (przynajmniej na razie) v-tutoriale (bo zwyklych pisac mi sie nie chce ;) ) w temacie riggu w Maxie albo Mayce? Jezeli tak, to co powinny w sobie zawierac?
KLICEK Napisano 31 Sierpień 2005 Napisano 31 Sierpień 2005 najlepiej wszystko :) a jak sie nie da wszystkiego to moze cos w maxie jakies fejs animation ? Budowanie szkieletu ? kejowanie i tajming ? ehhh jest tego tak duzo zrob cos fajnego , gawiedz bedzie sie cieszyl :D
Leru Napisano 31 Sierpień 2005 Napisano 31 Sierpień 2005 ooooooooooooo tak tak tak tak tak tak! wagowanie na pojedynczym przykładzie (np. łokieć), jakieś tips`n`tricks dotyczące tego tematu.
piotrek Napisano 31 Sierpień 2005 Napisano 31 Sierpień 2005 to co poprzednicy, ale ze wskazaniem na Maykę :)
Reanimator Napisano 31 Sierpień 2005 Autor Napisano 31 Sierpień 2005 E, bez animacji, tylko techniczne sprawy :) Moze zrobie serial o prostym rigowaniu prostej postaci... Szkielet, IK, ikonki, itp.
buczer Napisano 31 Sierpień 2005 Napisano 31 Sierpień 2005 a zaraz potem FA 2, ale moze skoncz wczesniej bitwe, podobno przerywane niezdrowo wplywaja na psychike ;)
Hindus Napisano 31 Sierpień 2005 Napisano 31 Sierpień 2005 nie mój rewir ale fajnie że ktoś chce coś wnieść świeżego - popieram ;)
Reanimator Napisano 31 Sierpień 2005 Autor Napisano 31 Sierpień 2005 PeterMöller:Pomijajac Twoje skojarzenie, "przerywanie" wplywa na mnie swietnie. :P I nie martw sie o mnie. Mozesz spokojnie wrocic do swoich mebelkow ;) Swoja droga moze polacze jedno z drugim i uwiecznie proces rigowania Synka. Chociaz z drugiej strony chcialem to sobie podarowac i od razu ustawic go w pozie z poziomu poly. Obaczym.
Bacry Napisano 31 Sierpień 2005 Napisano 31 Sierpień 2005 bardzo chętnie i nie tylko łokieć jak pisał Leru ale też kolano , pachwina i pas barkowy :D tego nigdy nie udało mi się dobrze ustawić
piotrek Napisano 31 Sierpień 2005 Napisano 31 Sierpień 2005 i odrazu zaprezentuj jak bez żadnych pluginów strworzyć piękny, realistyczny "system mięśniowy"
Rekomendowane odpowiedzi