zioło Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Witam! Jestem początkujący w 3dmaxie, proszę o ocenę tej animacji. http://www.agro.foxnet.pl/obrazki/dance.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 hehe smieszne (w dobrym tego slowa znaczeniu) :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 -szkielet fajny -animacja- za mało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zioło Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2005 chciałbym nadmienic ze to moja pierwsza proba zanimowania czegokolwiek. chcialbym dorobic mu plaszcz i kose lub pochodnie ale nie wiem jak sie animuje np plaszcz j nie wiem jak przylaczyc mu do dloni ta kose zeby wygladalo jak by ja niosl? ktos wie???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 wypróbój CATa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zioło Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2005 hmm. a na co ten CAT pozwala bo prubowalem zainstalowac ale nie moge. co zrobic zeby niósł cos w reku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 hmm. a na co ten CAT pozwala... http://www.catoolkit.com/support/videos.asp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 wyglada bardziej na atak padaczki, niz taniec ;) To samo mozna zrobic w Maxie, bez jaj z tym CATem. Juz nie mowiac nawet o Character Studio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zioło Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2005 to jest robione w maxie bipetem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 http://exodus-art.com/html/tutorial_animacja.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zioło Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2005 dzieki, przyda sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 skąd ta muzyczka? Z jakiejś animacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zioło Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2005 muzyczka jest z tutoriali z 3ds.max5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 hehe, fajana ta animka mam wrażenie, że chwilami łokieć wchodzi do klaty pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zioło Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2005 lokiec to akurat najmniejsze zmartwienie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord_wideer Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Co mam sondzić o takiej pracy? za szybko mało gracji i powabu! to nie robot. i brakuje konkretnej sceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zioło Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2005 moze to nie jest scena finalna. po prostu cwiczylem animowanie. i kto to mowi? lord wideer siedzi głowiąc sie jak zrobic kolejny samochod którego nigdy nie skonczy, tak jak zadnego do tej pory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rayGun Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 witaj początek całkiem całkiem, rusza się do rytmu, dynamicznie ale to kiwanie z opuszczoną głową troche psuje reszte ( tak jakby ci się już nie chciało dalej animować :) ) ogólnie jest za sztywno (tzn. mało płynnie ) , ale to dopiero początek, więc nie ma co narzekać :) Powodzenia w dalszej pracy ps. jeszcze bym polecił strone http://www.keithlango.com/ - bardzo wartościowe tutoriale o animacji postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 Jak na poczatek jest spoko, troche ten podskok jakis taki nie teges bo za szybki...ale co sie nauczyles to twoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zioło Napisano 2 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2005 RayGun, jmtm00 dzieki za opinie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi