Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Tak jak w temacie, logotyp gry Jednoosobowa Grupa Szturmowa...

Narazie sama część tekstowa... do tego dojdzie jeszcze ludzik, który opiera się o to co przedstawilem...

Czekam na komenty... i konstruktywna krytyke...

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie no wybacz, ale narazie to chyba jeszcze nie ma za bardzo co tu komentować. Robisz to w pshopie? Mam nadzieje że pojawią się jakieś tekstury, kolorki czy coś takiego...no i jak mówisz o tym ludziku to może nie będze tak nudno jak jest narazie. No ale ni...pracuj bo jeszcze dużo przed Tobą:) Pozdrawiam

Napisano

no za wiele to jeszcze nie ma do oceny , jest prawie sam tekst ;/

wydaje mi sie ze jest troche za proste ale to taka moja mala sugestia.

A moze by tak sprobowac zrobic cos w tym stylu (oczywiscie nie chodzi mi o plagiat :))

http://www.americasarmy.pl/klany/PolishArmyOperations.jpg

Wedlug mnie napis nie musi dominowac w logu, ale moze znalezc sie pod logiem (tak jak widac w linku powyrzej)

pozdro

ps. lepiej by bylo jakbys przyblizyl o czym jest gra...

Napisano
no za wiele to jeszcze nie ma do oceny , jest prawie sam tekst ;/

wydaje mi sie ze jest troche za proste ale to taka moja mala sugestia.

A moze by tak sprobowac zrobic cos w tym stylu (oczywiscie nie chodzi mi o plagiat :))

http://www.americasarmy.pl/klany/PolishArmyOperations.jpg

Wedlug mnie napis nie musi dominowac w logu, ale moze znalezc sie pod logiem (tak jak widac w linku powyrzej)

pozdro

ps. lepiej by bylo jakbys przyblizyl o czym jest gra...

Sorki - ale to powyzej możel jest lepsze od tego powyzej - ale niezłe na pewno nie. Takiew moje odczucie.

Nie wspominajac o użyciu gradientówe itp. - jeśli to ma być na elementy drukowne no i do internetu i gry to nie ma problemu,

ale pomyśl sobie jak np. ludziska mieliby to wykleić ze zwykłej folii saoprzylepnej lub cos w tym stylu - tacy to by cie zastrzeli8li za cos takiego ;)

Lisek - moja opinię juz znasz i wiesz co i jak :)

pozdrz

giorgione

Napisano
  • Autor

To narazie jest wersja czarnobiala ktora jest raczej obowiazkowa! Ostatnio byly glosy zeby robic cos bardziej prostego i cos takiego zrobilem, mam nadzieje ze ludzik doda dynamiki :P...

Niestety nie moge przyblizyc o czym jest gra, nie bede zapeszal przed "otwarciem"...

Pozdrawiam

Napisano

z tego co sie orientuje, to to wogle nie jest logotyp :P Nie spelnia jakichs tam zasad... ale to Sans by sie musial wypowiedziec, bo ja nie jestem co do tego pewien.

Napisano
  • Autor

Bardzo chetnie bym sie dowiedzial co to za zasady....

Panie adminie prosimy o krytyke...

Pozdrawiam

Napisano

słuchaj...ostatnio prostota owszem bardzo w modzie...no ale bez przesady...można zrobić coś bardzo prostego a jednak dynamicznego i przyciągającego.

Napisano

Wszystko jakies pokraczne i nie wyczute:/ Bo niby grubosci liter są jednakowe ale juz "laseczka":P litery G jest chuda i nie pasujaca do reszty:| Jak juz decydujesz sie na zaokrąglanie liter to nie wiem dlaczego znowu to "G" przy kropce miedzy lit"S" nie jest zaokraglone:|itp. itd :) niby drobiazgi i detale a jednak ;)

Takie moje zdanie

pozdr

Napisano

Zupelnie nieprzemyslane. :(

Moglbys wykozystac nazwe grupy i powiazac ja ze znaczkiem. Militaria, te sprawy. Skojazenia ze szturmem.

pozdrawiam