RuMuN Napisano 6 Wrzesień 2005 Napisano 6 Wrzesień 2005 Nastepna pracka nie wiele zrobione i na pewno troche bugow robione w wolnym czasie
mrkrzysiek Napisano 6 Wrzesień 2005 Napisano 6 Wrzesień 2005 No będziesz miał przy nim trochę prac blacharskich no i champfera brakuje tu i tam bierz się z poprawianie. I czekam na kolejne updaty ale już poprawione bo ładny samochód zacząłeś
mentaller Napisano 6 Wrzesień 2005 Napisano 6 Wrzesień 2005 chamfer tu i tam i powinno wujśc nieźle ;]. pokaz jeszcze render z tyłu. keep it up.
Knysha Napisano 6 Wrzesień 2005 Napisano 6 Wrzesień 2005 Nie kompromituj sie chlopie... To co powyzej
RuMuN Napisano 6 Wrzesień 2005 Autor Napisano 6 Wrzesień 2005 heh dzieki tylko sa male problemy ja zwykle ;) no chodzi o bok tam jest wklesla linia ktora konczy sie na nadkolu tylnym na zdjeciu ladnie widac kotre zalaczam i tam mam troche problemow :/
xyrion Napisano 7 Wrzesień 2005 Napisano 7 Wrzesień 2005 ekkhheem to czarne co idzie ku górze to przecież naklejka
hkropinski Napisano 7 Wrzesień 2005 Napisano 7 Wrzesień 2005 więcej chamfera, postaraj się usunąć trójkąty i wyprostuj to, pozdr
RuMuN Napisano 7 Wrzesień 2005 Autor Napisano 7 Wrzesień 2005 oki troche dzisaj spedzilem czasu :) i zaczolem poprawiac tylko przod :) dalem nowy zderzak ktroy mi sie zajeb* podoba :> troche chamferow jutro idzie reszta wyrownania a moze dzisiaj wieczorkiem A tylu nie pokaze bo jest aby byc :) zarys ogolny tylko
RuMuN Napisano 15 Październik 2005 Autor Napisano 15 Październik 2005 heh powraca moja celica po wlasnym tuningu :D wiem ze jest troche krzywa :/ ale nie mam ochoty bawienia sie z vertexami :/ brak czasu :) imprezki itp :> PS. siatki nie pokaze :D
KamillM Napisano 15 Październik 2005 Napisano 15 Październik 2005 Strasznie dużo bugów - popracuj nad tym. PS. Usuń załączniki z pierwszego posta, bo nie wiem czy zauważyłeś przez Twój temat forum się rozjeżdża...
Rekomendowane odpowiedzi