Napisano 6 Wrzesień 200519 l Nastepna pracka nie wiele zrobione i na pewno troche bugow robione w wolnym czasie
Napisano 6 Wrzesień 200519 l No będziesz miał przy nim trochę prac blacharskich no i champfera brakuje tu i tam bierz się z poprawianie. I czekam na kolejne updaty ale już poprawione bo ładny samochód zacząłeś
Napisano 6 Wrzesień 200519 l chamfer tu i tam i powinno wujśc nieźle ;]. pokaz jeszcze render z tyłu. keep it up.
Napisano 6 Wrzesień 200519 l Autor heh dzieki tylko sa male problemy ja zwykle ;) no chodzi o bok tam jest wklesla linia ktora konczy sie na nadkolu tylnym na zdjeciu ladnie widac kotre zalaczam i tam mam troche problemow :/
Napisano 7 Wrzesień 200519 l Autor oki troche dzisaj spedzilem czasu :) i zaczolem poprawiac tylko przod :) dalem nowy zderzak ktroy mi sie zajeb* podoba :> troche chamferow jutro idzie reszta wyrownania a moze dzisiaj wieczorkiem A tylu nie pokaze bo jest aby byc :) zarys ogolny tylko
Napisano 15 Październik 200519 l Autor heh powraca moja celica po wlasnym tuningu :D wiem ze jest troche krzywa :/ ale nie mam ochoty bawienia sie z vertexami :/ brak czasu :) imprezki itp :> PS. siatki nie pokaze :D
Napisano 15 Październik 200519 l Strasznie dużo bugów - popracuj nad tym. PS. Usuń załączniki z pierwszego posta, bo nie wiem czy zauważyłeś przez Twój temat forum się rozjeżdża...