WIERZBA Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 Wizka dla architekta . Zamek w Rynie po rozbudowie i remoncie . Umieszczam jako skończony - wymaga jeszcze pracy , ale raczej nigdy już go nie będę poprawiał. Model Architektural Desktop 3.3 Rendering MAX 5 + darmowy Vray . Załączam foty z obiektu rzeczywistego. Bardzo ciekawa była to dla mnie robótka . Miałem okazję pobuszować trochę po tej budowli . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amok Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 przyjemnie utrzymałeś proporcje , i ma się wrazenie że zamek jest dośc spory , nie powinneś się bać koloru , przy renderingach na zewnątrz było by lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 chyba ze sobie klient w sepii zarzyczyl ;] no ale ladnie ... milo by bylo gdybys pokazal czyste kolor-rendery ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 ciekawie, ale jakoś to wszystko wyolbrzymiłeś... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIERZBA Napisano 11 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Zameczek to fakt - spory . Brak koloru na życzenie klienta . Dla mnie to historyczna praca - nie tylko ze względu na obiekt , ale po raz pierwszy użyłem Vraya . nie miałem o nim zielonego pojęcia , więc liczyłem w czystym direct coś tam Quasi Monte.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyok Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 Na 1 rzut oka wygląda oki, miałeś ten przywilej, że mogłeś zobaczyć obiekt na własne oczy, doczepie się tylko do tej studzienki na dziedzińcu i do ukształtowania terenu i jego tekstury. Ogólnie spox. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 fajne, fajne, model i ogólnie, ale ja bym prosił moze w normalnych kolorkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krysss Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 Świetny jest ten Zamek, całkiem niedawno miałem okazję podziwiać go na żywo. Jeśli chodzi o prackę ja dodałbym trochę detali ale jeśli to jest dla architekta to pewnie tak sobie życzył... Ogólnie mi się podoba, pokaż w naturalnych kolorach ...please! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi