Mati_3D Napisano 12 Wrzesień 2005 Napisano 12 Wrzesień 2005 Moznaby zaczac taka "zabawe" ze jedna osoba cos narysuje i tak sie aczneie zabawa wkleji tu rysunek i powie jak ona sobie rysunek rzyczy jesli ktos narysuje taki i da tutaj moze zarzyczyc sobie nastepny :) na innych foach istnieje taka zabawa ale o tyle inna ze trzeba szukacpo necie rysunkow a tutaj one beda rysowane :)
Vorek Napisano 12 Wrzesień 2005 Napisano 12 Wrzesień 2005 ale to chyba nie w tym dziale... edit do postu niżej: tak czy inaczej, nie w tym dziale :)
Mati_3D Napisano 12 Wrzesień 2005 Autor Napisano 12 Wrzesień 2005 No tak bo tu nie ma sie odgrywac ta zabawa tp tylko pomysl :)
tweety Napisano 12 Wrzesień 2005 Napisano 12 Wrzesień 2005 Moznaby zaczac taka "zabawe" ze jedna osoba cos narysuje i tak sie aczneie zabawa wkleji tu rysunek i powie jak ona sobie rysunek rzyczy jesli ktos narysuje taki i da tutaj moze zarzyczyc sobie nastepny :) nic a nic z tego zdania nie zrozumiałem... chodzi ci o rysowanie jednego rysunku przez kilku forumowiczów czy też rysowanie rysunku według jakiegoś szkicu albo konceptu??
Vorek Napisano 12 Wrzesień 2005 Napisano 12 Wrzesień 2005 tweety, z tego co zrozumiałem to ma być taki graficzny "koncert życzeń" jak ktoś narysuje (wymodeluje ??) coś co sobie zażyczył ktoś inny to ma "prawo" zażyczyć sobie jakąś prackę i tak w kółko...
tweety Napisano 12 Wrzesień 2005 Napisano 12 Wrzesień 2005 no to już ciekawiej brzmi! to może ja sobie zażyczę taki tryptyk: cztery turboloty w mętnej wodzie rozrywają ogromnego smoka na ognistym rydwanie w pędzie przeskakującym przez rzekę lawy. no i do tego poproszę wersję 90x90 (3x90x30) i 600dpi w formacie .eps ;) a tak na serio: Mati_3D: raczej nic z tego nie wyjdzie. pozdrawiam :D
Vorek Napisano 12 Wrzesień 2005 Napisano 12 Wrzesień 2005 tweety, już się biorę do roboty :D A nie chciałbyś takiego na billboard ?:D
Mati_3D Napisano 12 Wrzesień 2005 Autor Napisano 12 Wrzesień 2005 chodzi o to zeby byly malo skomplikowane rysunki np robot nie wiem pomarancza w pelnym sloncu itd :) i wydaje ze moglaby byczabawa ciekawa i jesli ktos nie ma pmyslow co rysowac moglby tutaj poprobowac :)
tweety Napisano 12 Wrzesień 2005 Napisano 12 Wrzesień 2005 tweety, już się biorę do roboty :D A nie chciałbyś takiego na billboard ?:D nie. lepiej oddaj mi prawa autorskie :D
Rekomendowane odpowiedzi