Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Moznaby zaczac taka "zabawe" ze jedna osoba cos narysuje i tak sie aczneie zabawa wkleji tu rysunek i powie jak ona sobie rysunek rzyczy jesli ktos narysuje taki i da tutaj moze zarzyczyc sobie nastepny :) na innych foach istnieje taka zabawa ale o tyle inna ze trzeba szukacpo necie rysunkow a tutaj one beda rysowane :)

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ale to chyba nie w tym dziale...

edit do postu niżej: tak czy inaczej, nie w tym dziale :)

Napisano
Moznaby zaczac taka "zabawe" ze jedna osoba cos narysuje i tak sie aczneie zabawa wkleji tu rysunek i powie jak ona sobie rysunek rzyczy jesli ktos narysuje taki i da tutaj moze zarzyczyc sobie nastepny :)

nic a nic z tego zdania nie zrozumiałem... chodzi ci o rysowanie jednego rysunku przez kilku forumowiczów czy też rysowanie rysunku według jakiegoś szkicu albo konceptu??

Napisano

tweety, z tego co zrozumiałem to ma być taki graficzny "koncert życzeń" jak ktoś narysuje (wymodeluje ??) coś co sobie zażyczył ktoś inny to ma "prawo" zażyczyć sobie jakąś prackę i tak w kółko...

Napisano

no to już ciekawiej brzmi!

to może ja sobie zażyczę taki tryptyk:

cztery turboloty w mętnej wodzie rozrywają ogromnego smoka na ognistym rydwanie w pędzie przeskakującym przez rzekę lawy. no i do tego poproszę wersję 90x90 (3x90x30) i 600dpi w formacie .eps ;)

a tak na serio:

Mati_3D: raczej nic z tego nie wyjdzie.

pozdrawiam :D

Napisano

tweety, już się biorę do roboty :D A nie chciałbyś takiego na billboard ?:D

Napisano
  • Autor

chodzi o to zeby byly malo skomplikowane rysunki np robot nie wiem pomarancza w pelnym sloncu itd :) i wydaje ze moglaby byczabawa ciekawa i jesli ktos nie ma pmyslow co rysowac moglby tutaj poprobowac :)

Napisano
tweety, już się biorę do roboty :D A nie chciałbyś takiego na billboard ?:D

nie. lepiej oddaj mi prawa autorskie :D