Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Powiedzcie mi co dodac co odjac itd zeby wygladalo jako tako :) jak cos to doopiero sie ucze :) i nie wiem jak zrobic swiatlo ciebni itd :) Jak cos to mialbysc roboto pajak :P tzn robot na nogach jak pajaka ale 4 :)

robot.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

taki trochę bez polotu :)

popracuj nad detalem i nad materiałami

no i oczywiście jakieś tło inne - ale to później narazie skup się na samym modelu i jak już wspomniałem nad detalami

zaraz, zaraz - to jest Finished Works?? - wrzuć to do WIP'a i popracuj jeszcze nad tym - jeżeli tak szybko będziesz kończył wszystkie swoje pracki, to ciężko będzie Ci osiągnąć jakiś przyzwoity poziom

Napisano

jak się uczysz to chwała Ci za to... niezjedziemy Cię:) na początek aby fajnie wyglądało a nie umiesz bawić się światłami to włącz skylighta i daj cast shadows. będzie duuuzo lepiej ale będzie duuuzo większy czas rendera:) polecam zapoznać się z vrayem jeżeli masz możliwości. jak nie to pobaw się PÓŹNIEJ area lightami, targetami i shadowsami. objekt mało skomplikowany, ale zawsze coś... tekstury bym trochę pozmieniał, nie musi wszystko tak świecić, pozdrawiam

ps. odpowiedź na kolejne Twoje pytanie: ustawienia swiateł dobieraj metodą prób i błędów

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności