Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Powiedzcie mi co dodac co odjac itd zeby wygladalo jako tako :) jak cos to doopiero sie ucze :) i nie wiem jak zrobic swiatlo ciebni itd :) Jak cos to mialbysc roboto pajak :P tzn robot na nogach jak pajaka ale 4 :)

robot.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

taki trochę bez polotu :)

popracuj nad detalem i nad materiałami

no i oczywiście jakieś tło inne - ale to później narazie skup się na samym modelu i jak już wspomniałem nad detalami

zaraz, zaraz - to jest Finished Works?? - wrzuć to do WIP'a i popracuj jeszcze nad tym - jeżeli tak szybko będziesz kończył wszystkie swoje pracki, to ciężko będzie Ci osiągnąć jakiś przyzwoity poziom

Napisano

jak się uczysz to chwała Ci za to... niezjedziemy Cię:) na początek aby fajnie wyglądało a nie umiesz bawić się światłami to włącz skylighta i daj cast shadows. będzie duuuzo lepiej ale będzie duuuzo większy czas rendera:) polecam zapoznać się z vrayem jeżeli masz możliwości. jak nie to pobaw się PÓŹNIEJ area lightami, targetami i shadowsami. objekt mało skomplikowany, ale zawsze coś... tekstury bym trochę pozmieniał, nie musi wszystko tak świecić, pozdrawiam

ps. odpowiedź na kolejne Twoje pytanie: ustawienia swiateł dobieraj metodą prób i błędów

Napisano
  • Autor

Nie wiem skad wzisc wiecej materialow ? Bo mam tylko te podstawowe z programu :) plss piszcie jeszcze napiszcie jakich detali :)

Napisano

do wip

renderfatal

jeśli nie wiesz jak zrobić cienie poczytaj helpa lub przeszukaj forum.

Napisano

jak wstawiłęs prace do galeri3d to nie pytaj teraz co dodać :P model do poprawy tak jak render ;)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.