Mati_3D Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Powiedzcie mi co dodac co odjac itd zeby wygladalo jako tako :) jak cos to doopiero sie ucze :) i nie wiem jak zrobic swiatlo ciebni itd :) Jak cos to mialbysc roboto pajak :P tzn robot na nogach jak pajaka ale 4 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 taki trochę bez polotu :) popracuj nad detalem i nad materiałami no i oczywiście jakieś tło inne - ale to później narazie skup się na samym modelu i jak już wspomniałem nad detalami zaraz, zaraz - to jest Finished Works?? - wrzuć to do WIP'a i popracuj jeszcze nad tym - jeżeli tak szybko będziesz kończył wszystkie swoje pracki, to ciężko będzie Ci osiągnąć jakiś przyzwoity poziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 jak się uczysz to chwała Ci za to... niezjedziemy Cię:) na początek aby fajnie wyglądało a nie umiesz bawić się światłami to włącz skylighta i daj cast shadows. będzie duuuzo lepiej ale będzie duuuzo większy czas rendera:) polecam zapoznać się z vrayem jeżeli masz możliwości. jak nie to pobaw się PÓŹNIEJ area lightami, targetami i shadowsami. objekt mało skomplikowany, ale zawsze coś... tekstury bym trochę pozmieniał, nie musi wszystko tak świecić, pozdrawiam ps. odpowiedź na kolejne Twoje pytanie: ustawienia swiateł dobieraj metodą prób i błędów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati_3D Napisano 12 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Nie wiem skad wzisc wiecej materialow ? Bo mam tylko te podstawowe z programu :) plss piszcie jeszcze napiszcie jakich detali :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 do wip renderfatal jeśli nie wiesz jak zrobić cienie poczytaj helpa lub przeszukaj forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Mati_3D -> przeczytaj regulamin http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 , używaj menu rozwijanego przy zakładaniu wątku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 jak wstawiłęs prace do galeri3d to nie pytaj teraz co dodać :P model do poprawy tak jak render ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi