zoltansz Napisano 3 Lipiec 2003 Napisano 3 Lipiec 2003 Moja pierwsza skonczona pracka. Prosze o opinie.
Pablo Napisano 3 Lipiec 2003 Napisano 3 Lipiec 2003 bardzo ladna ta altanka...texturki tez sa ladne...jedynie co bym dopracowal to dopasowanie do tla...tzn u Ciebie tlo jest barzdiej rozmazane niz same obiekty 3d...daltego tak to sie rzucza w oczy...popracuj nad ttym... pozdr
zoltansz Napisano 3 Lipiec 2003 Autor Napisano 3 Lipiec 2003 Mam problem z poteksturowaniem dachu - jest to bryla prosta zwezona u gory i nalozylem mapowanie typu box, ale to wszystko sie ladnie nie zweza tylko robia sie jakies takie glupawe schodki.
Andree Napisano 3 Lipiec 2003 Napisano 3 Lipiec 2003 jak dla mnie to super [piwo] jedno tlyko co IMO psuje wyglad sceny to tlo,na pierwsyzm planie widac ladne 3d itd., a dalej jest 2d i to strasznie wyraznie widac ,przez to caly obraz wyglada troche sztucznie...ale to jak powiedzialem...IMO greetz[piwo]
Eko Napisano 3 Lipiec 2003 Napisano 3 Lipiec 2003 z texturowaniem Ci nie pomoge, ale wydaje mi sie, ze w pokoiku jest troche za ciemno jak na taki sloneczny dzien
Pablo Napisano 3 Lipiec 2003 Napisano 3 Lipiec 2003 a nie lepiej mapowaznie cylindryczne?? lub po prostu plane z gory?? pozdr
Acid_19 Napisano 3 Lipiec 2003 Napisano 3 Lipiec 2003 jaki render? zastosowales HDRI? wypisz kilka paramentrow jakie uzyles bo wyglada to na serio swietnie..
zoltansz Napisano 3 Lipiec 2003 Autor Napisano 3 Lipiec 2003 Renderowane Finalem bez HDRI, tylko GI. 2 swiatla - jeden spocik i jedno omni dopelniajace.
zoltansz Napisano 3 Lipiec 2003 Autor Napisano 3 Lipiec 2003 Cylindryczne nie wychodzilo fajnie bo tez wystepowaly znieksztalcenia, natomiast plana z gory nie probowalem, ale sobie zobacze. Dzieki.
Rekomendowane odpowiedzi