Jump to content

Recommended Posts

Posted

Postaram się przedstawić moje metody

tworzenia low poly. Troche dziwi mnie podejście niektórych osób do słowa *low ;), będe starał się oszczędzać na każdym kroku, zobaczymy co z tego wyjdzie :)

• Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

no nie głupia :) ale te texturki to za nowocześnie wyglądają :) i wogóle tak za porządnie ten bydynek wygląda...:) to nie ma być chyba tak cholernie low poly :) no w morrowindzie są o wiele ciekawsze budynki...architektóralnie :) no ale myśle że się rozkręcisz i poczujesz klimat :D

pozdro...

Posted

Dał bym bardziej klimatyczne, ale niestety nie mam zbyt wielu textrur.

dajcie czas... ;)

Zamieścił bym rysunek na którym się wzoruje, ale skaner nie działa - uroki XP :)

Posted

nie no fajny domek...ale to nie tawerna...

1. Tawerna powinna być większa...bardziej urozmaicona...jakieś zaplecze na inwentarz...magazyn na żywość na piwo :P i inne ciekawsze trunki :D

2. Dom jest nie podobny do ery fantasy...włącz sobie jeżeli mash BG albo morrowinda i popacz jak to tam wygląda...troche cosmetyki i będzie zajebioza :D

3. Texturki o wiele lepsze...ale proponuje pozbyć się rolet w oknach...wstawić o wiele potężniejsze drzwi...może jakąś poręcz :P pijany musi się czegoś trzymać jak nie może ziemi :P

ogólnie ten domek nadaje sie do gry dziejącej się w latach dzisiejszych :)

pozdrawiam...

Posted

hmm nowa tawerna przypomina budowla jakas arabie, czy indie?

taki styl wschodni bardzo, szczegolne te baldachimy.

Popracuj takze nad tym, zeby tawerna oprocz ladnego wygladu:

a miala cos w srodku.

b bya funkcjonalna do spelniania woich funkcji(duze poddasze z sypialnimi itd itp... kuchnia cy cos :)