Napisano 3 Lipiec 200321 l Postaram się przedstawić moje metody tworzenia low poly. Troche dziwi mnie podejście niektórych osób do słowa *low ;), będe starał się oszczędzać na każdym kroku, zobaczymy co z tego wyjdzie :)
Napisano 3 Lipiec 200321 l no nie głupia :) ale te texturki to za nowocześnie wyglądają :) i wogóle tak za porządnie ten bydynek wygląda...:) to nie ma być chyba tak cholernie low poly :) no w morrowindzie są o wiele ciekawsze budynki...architektóralnie :) no ale myśle że się rozkręcisz i poczujesz klimat :D pozdro...
Napisano 3 Lipiec 200321 l Autor Dał bym bardziej klimatyczne, ale niestety nie mam zbyt wielu textrur. dajcie czas... ;) Zamieścił bym rysunek na którym się wzoruje, ale skaner nie działa - uroki XP :)
Napisano 3 Lipiec 200321 l Autor 148 faces\'ów, jeszcze mniej niż w poprzedniaj wersji chodź doszły 2 bryły :)
Napisano 3 Lipiec 200321 l Autor Wersja ostateczna, 196 faces\'ów łącznie z podłożem. Mam nadzieje że tym razem zamieści obraz! :mad:
Napisano 3 Lipiec 200321 l Autor Wersja ostateczna, 196 faces\'ów łącznie z podłożem. Mam nadzieje że tym razem zamieści obraz! :mad:
Napisano 3 Lipiec 200321 l nie no fajny domek...ale to nie tawerna... 1. Tawerna powinna być większa...bardziej urozmaicona...jakieś zaplecze na inwentarz...magazyn na żywość na piwo :P i inne ciekawsze trunki :D 2. Dom jest nie podobny do ery fantasy...włącz sobie jeżeli mash BG albo morrowinda i popacz jak to tam wygląda...troche cosmetyki i będzie zajebioza :D 3. Texturki o wiele lepsze...ale proponuje pozbyć się rolet w oknach...wstawić o wiele potężniejsze drzwi...może jakąś poręcz :P pijany musi się czegoś trzymać jak nie może ziemi :P ogólnie ten domek nadaje sie do gry dziejącej się w latach dzisiejszych :) pozdrawiam...
Napisano 4 Lipiec 200321 l Autor Robie now tawerne, mam nadzieje ze bedzie bardziej wymiarowa :) Mozecie powiedziec co moge dorobic?
Napisano 7 Lipiec 200321 l Jakies duze jadne kominki zeby swiety mikolas nie mial problemu z dotaniem sie do srodka :D
Napisano 7 Lipiec 200321 l hmm nowa tawerna przypomina budowla jakas arabie, czy indie? taki styl wschodni bardzo, szczegolne te baldachimy. Popracuj takze nad tym, zeby tawerna oprocz ladnego wygladu: a miala cos w srodku. b bya funkcjonalna do spelniania woich funkcji(duze poddasze z sypialnimi itd itp... kuchnia cy cos :)