RA Napisano 15 Wrzesień 2005 Napisano 15 Wrzesień 2005 Witam, witam. ;) Sprawa jest nastepujaca. Moj brat chce wyslac CV do ProLine'a w Gliwicach. Firma prosi o wpisanie proponowanych zarobkow. Wiecie moze co tam wpisac za sume, zeby bylo w sam raz? :) Z gory dziekuje za pomoc. Moj brat tez. :) EDIT: Etaty: magazynier lub sprzedawca. pozdrawiam
tweety Napisano 15 Wrzesień 2005 Napisano 15 Wrzesień 2005 zacznijmy na jakie stanowisko? programista, grafik, sprzedawca, magazynier? ile lat ma twój brat? czy się uczy/studiuje, pracował już kiedyś czy nie? jakie ma wykształcenie?
AGmakonts Napisano 15 Wrzesień 2005 Napisano 15 Wrzesień 2005 RA rozumieć mam że w tym sklepiej koło dworca:| EEE no w takim razie ja bym nie pisał zbyt wielkiego jeśli ma sprzedawac
RA Napisano 15 Wrzesień 2005 Autor Napisano 15 Wrzesień 2005 O kurcze zupelnie zapomnialem wspomniec: Magazynier lub sprzedawca. Moj blad! Moj blad! ;) Brat studiuje informatyke, ma 23 lata, pracowal w drukarni. adekwatne do wykonywanej pracyAle rzeczowo. ;) hehe Prosilbym o konkretne sumy. :) pozdrawiam
DaveBorck Napisano 15 Wrzesień 2005 Napisano 15 Wrzesień 2005 też myślę że koło 1500, raczej więcej mu nie dadzą na takim stanowisku:(
RA Napisano 16 Wrzesień 2005 Autor Napisano 16 Wrzesień 2005 Ta suma faktycznie wydaje sie najrozsadniejsza. pozdrawiam
tweety Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 hmmm... na początku mogą mu dać tylko z jakieś 1000-1200 (na start) potem ewentualnie (po 3 mies) może dostac podwyższkę. przynajmniej muj kumpel tak pracował ale to w innej firmie Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi