Napisano 15 Wrzesień 200519 l Witam, witam. ;) Sprawa jest nastepujaca. Moj brat chce wyslac CV do ProLine'a w Gliwicach. Firma prosi o wpisanie proponowanych zarobkow. Wiecie moze co tam wpisac za sume, zeby bylo w sam raz? :) Z gory dziekuje za pomoc. Moj brat tez. :) EDIT: Etaty: magazynier lub sprzedawca. pozdrawiam
Napisano 15 Wrzesień 200519 l zacznijmy na jakie stanowisko? programista, grafik, sprzedawca, magazynier? ile lat ma twój brat? czy się uczy/studiuje, pracował już kiedyś czy nie? jakie ma wykształcenie?
Napisano 15 Wrzesień 200519 l RA rozumieć mam że w tym sklepiej koło dworca:| EEE no w takim razie ja bym nie pisał zbyt wielkiego jeśli ma sprzedawac
Napisano 15 Wrzesień 200519 l Autor O kurcze zupelnie zapomnialem wspomniec: Magazynier lub sprzedawca. Moj blad! Moj blad! ;) Brat studiuje informatyke, ma 23 lata, pracowal w drukarni. adekwatne do wykonywanej pracyAle rzeczowo. ;) hehe Prosilbym o konkretne sumy. :) pozdrawiam
Napisano 15 Wrzesień 200519 l też myślę że koło 1500, raczej więcej mu nie dadzą na takim stanowisku:(
Napisano 16 Wrzesień 200519 l hmmm... na początku mogą mu dać tylko z jakieś 1000-1200 (na start) potem ewentualnie (po 3 mies) może dostac podwyższkę. przynajmniej muj kumpel tak pracował ale to w innej firmie Pozdrawiam