Mati_3D Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 No to moje najnowsze dziecko :) mam nadzieje ze chociaz troche sie maw spodoba :P :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mavic Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 nic nie widac, strasznie to małe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati_3D Napisano 16 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2005 Jutro dorobie wiecej zdjec :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 lepszy niż stolik. Nudno, mało ciekawe. Jak bedziesz robił rendery włącz skylight + light tracer (advanced lighting) to nabierze życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 jest masa błędów i brakuje materiałów. moja rada: przenieś do WIP'a i skończ ten mikroskop. uwierz mi że praca nd jednym modelem pod okiem kilku speców z forum baaardzo dużo daje :] kto wie... może ten mikroskop za miesiąc trafi na rekomendę... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 17 Wrzesień 2005 Share Napisano 17 Wrzesień 2005 słabo... kanciaste, tylko boxy z ms'em i lekkim chamferem, pokaż chciaż tekstury, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Wrzesień 2005 Share Napisano 17 Wrzesień 2005 fajny ale slaby rędę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati_3D Napisano 17 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2005 Tutaj jest siatka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 17 Wrzesień 2005 Share Napisano 17 Wrzesień 2005 hm no nie jest całkiem źle ale nie zachwyca mnie to :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi