Napisano 18 Wrzesień 200519 l Witam mam taki problem. Zrobiłem se prace ustawiłem render brazil i ustawienia, renderuje się dość długo rozumiem, ale teraz chcę kończyc prace i chce znów standardowy render żeby szybko renderowało, ale bez utraty ustawień z brazila żebym później mógł do niego wrócić. Jak to zrobić?
Napisano 18 Wrzesień 200519 l hmm a po co ci to ? daj mniejszą rozdziałe, mniejszy sampling czy co tam odpowiada za jakosc rendera.
Napisano 18 Wrzesień 200519 l Autor Hindus-spróbuje Xeav- myślę że tak sie nie da, bo nie zobacze tego co zrobiłem do tej pory w poprzednio zapisanym renderze. Dzięki wam za pomoc.
Napisano 18 Wrzesień 200519 l Zapisz ustawienia rendera, okienko nad tym, gdzie wybierasz z jakiego widoku ma renderować.
Napisano 20 Wrzesień 200519 l w wersji 7 maxa jest możliwość ustawienia kilku zestawów (presets) ustawień rendera. Takie ikonki z czajniczkiem i literkami a,b,c. powinno pomóc.
Napisano 21 Wrzesień 200519 l Btw. popraw temat - powinno być "Przełączanie rendererów". Render to obrazek wygenerowany po renderingu (wiem, ze się nie tłumaczy tymi samymi słowami :P), a renderer to plugin do renderowania :P Masło maślane znowu wyszło ;)