fil-woj Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 Jest to moja pierwsza praca jaką "wrzucam" na forum... Proszę o jakieś komentarze dotyczące mojej pracki. Powiedzcie mi co poprawilibyście w niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 yy..moze na początek pokazać w świetle troche więkrzy obszar tej jaskini bo jak na razie to to wygląda jak plakat(tapeta) z batman begins tylko ze z dziewczynką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 ja na twoim miejscu porównałbym to z jakąś inną pracą o jaskini, z cgtalk'u chocby... po co to puste miejsce po lewej, skoro nie ma żadnej sugestii, że COŚ tam jest? po co ten paskudny jasny kontur wokół postaci? po co pochodnia - na dodatek ciemniejsza od ludzika - skoro nie oświetla okolicy po co to tutaj zamieszcasz? :P :D nie, sorki... ale nie podoba mi się to żadna jaskinia, tylko sklejka snopu światła i dziewczyny może ktoś jest mądrzejszy, i dla niego to genialny przejwa twórczości, ale - ja nie należę do tej grupy osób przemyśl to proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 marny start Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 Proszę o jakieś komentarze dotyczące mojej pracki. Powiedzcie mi co poprawilibyście w niej. no ja chyba bym wszystko poprawił w tej pracy, sorry ale mi sie wogóle nie podoba, lecz oczywiscie sie nie poddawaj tylko duzo rysuj, oglądaj kursy i takie tam a będzie dobrze, powodzenia ! p.s. witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fil-woj Napisano 18 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2005 Tą pracke stworzyłem rok temu :P i zbytnio nie chce mi się jej już ruszać, chciałem tylko wiedzieć jak na nią zareagujecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 odp: "wrrrr auuuu wrrrr"...troche tańczyłem dookoła komputera, rozpalałem ognisko w pokoju z porąbanych mebli i wywoływałem deszcz w kuchni....oczywiście caly byłem pomalowany w bojowe barwy wojenne(motywy rdzennej dżungli itp) na plecach miałem skóre po wypatroszonym tygrysie(flaki po patroszeniu płoneły w ognisku) [ktoś inaczej zareagował? :>] ps:WITAMY na forum...i czekamy na aktualne prace które mozna by skomentować i na nie reagować :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 nie nameczyles sie zeby cos stworzyc ,a bez ciezkiej pracy nic nie osiagniesz...powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 odp: "wrrrr auuuu wrrrr"...troche tańczyłem dookoła komputera, rozpalałem ognisko w pokoju z porąbanych mebli i wywoływałem deszcz w kuchni....oczywiście caly byłem pomalowany w bojowe barwy wojenne(motywy rdzennej dżungli itp) na plecach miałem skóre po wypatroszonym tygrysie(flaki po patroszeniu płoneły w ognisku) Współczuje twojej rodzienie, znajomym i sąsiadom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 przecie to tylko wklejone, podciemnione zdjęcie na tle - nawet nad konturem żeś sie nie napracował :P junior -> nie przesadzaj :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi