Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jest to moja pierwsza praca jaką "wrzucam" na forum...

Proszę o jakieś komentarze dotyczące mojej pracki. Powiedzcie mi co poprawilibyście w niej.

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

yy..moze na początek pokazać w świetle troche więkrzy obszar tej jaskini bo jak na razie to to wygląda jak plakat(tapeta) z batman begins tylko ze z dziewczynką

Napisano

ja na twoim miejscu porównałbym to z jakąś inną pracą o jaskini, z cgtalk'u chocby...

po co to puste miejsce po lewej, skoro nie ma żadnej sugestii, że COŚ tam jest?

po co ten paskudny jasny kontur wokół postaci?

po co pochodnia - na dodatek ciemniejsza od ludzika - skoro nie oświetla okolicy

po co to tutaj zamieszcasz? :P :D nie, sorki... ale nie podoba mi się

to żadna jaskinia, tylko sklejka snopu światła i dziewczyny

może ktoś jest mądrzejszy, i dla niego to genialny przejwa twórczości, ale - ja nie należę do tej grupy osób

przemyśl to proszę

Napisano

Proszę o jakieś komentarze dotyczące mojej pracki. Powiedzcie mi co poprawilibyście w niej.

no ja chyba bym wszystko poprawił w tej pracy, sorry ale mi sie wogóle nie podoba, lecz oczywiscie sie nie poddawaj tylko duzo rysuj, oglądaj kursy

i takie tam a będzie dobrze, powodzenia !

p.s. witamy na forum

Napisano
  • Autor

Tą pracke stworzyłem rok temu :P i zbytnio nie chce mi się jej już ruszać, chciałem tylko wiedzieć jak na nią zareagujecie.

Napisano

odp: "wrrrr auuuu wrrrr"...troche tańczyłem dookoła komputera, rozpalałem ognisko w pokoju z porąbanych mebli i wywoływałem deszcz w kuchni....oczywiście caly byłem pomalowany w bojowe barwy wojenne(motywy rdzennej dżungli itp) na plecach miałem skóre po wypatroszonym tygrysie(flaki po patroszeniu płoneły w ognisku)

[ktoś inaczej zareagował? :>]

ps:WITAMY na forum...i czekamy na aktualne prace które mozna by skomentować i na nie reagować :]

Napisano

nie nameczyles sie zeby cos stworzyc ,a bez ciezkiej pracy nic nie osiagniesz...powodzenia

Napisano
odp: "wrrrr auuuu wrrrr"...troche tańczyłem dookoła komputera, rozpalałem ognisko w pokoju z porąbanych mebli i wywoływałem deszcz w kuchni....oczywiście caly byłem pomalowany w bojowe barwy wojenne(motywy rdzennej dżungli itp) na plecach miałem skóre po wypatroszonym tygrysie(flaki po patroszeniu płoneły w ognisku)

Współczuje twojej rodzienie, znajomym i sąsiadom.

Napisano

przecie to tylko wklejone, podciemnione zdjęcie na tle - nawet nad konturem żeś sie nie napracował :P

junior -> nie przesadzaj :P