LuQ Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 Cześć! Postanowiłem zacząć pokazywać swoje prace. Na pierwszy ogień idzie coś, co nazywam prywatnie Kabriolotem. Tak naprawdę nie wiem jak to się powinno nazywać. Wyobraziłem sobie pustynię i swobodną wycieczkę po niej z użyciem skrzydlatego środka transportu. Metodą "dziergań kolejnych" wyciągnąłem siatkę w połączenie czegoś na kształt żywego ptaka z maszyną... Wstawiam dwa rendery. Docelowo miały 2400 x 3200 px oraz 3200 x 2100 px. Oprócz dołączonych do posta miniatur wstawiam link do obu obrazów w średnich rozdzielczościach: Kabriolot render pionowy 768 x 1024 px, 139 KB Kabriolot render poziomy 1024 x 672 px, 148 KB Komputer: AMD Athlon 1700 XP/1518 MHz. RAM 512 MB. Soft: 3ds max5. System: Win 2000. Proszę o komentarze. Dodam jeszcze, że jestem świadom iż nie jest to pracka idealna. Zrobiłem ją 2 lata temu na konkurs 3d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diesbonus Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 chcialem sie jakos wypowiedziec ale zupelnie ta praca nie trafia do mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 pomył taki sobie, ale wykonanie o wiele gorsze, widac łączenie textur itp., render słabiótki. Tyle ode mnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 mi się ptaszek podoba, ale mogłeś się bardziej przyłożyć do tekstur, zwłaszcza otoczenia, i spód skrzydła dziwnie wyszedł. ale ogólnie całkiem ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuQ Napisano 3 Październik 2005 Autor Share Napisano 3 Październik 2005 Dzięki za komentarze. Jednak ktoś to ogląda :) Z tymi teksturami, to było tak, że chciałem spróbować zrobić coś, co by miało pokrycie organiczno-metalowe (coś jak cyborg). Pomysł, żeby zrobić krawędzie skrzydeł z odcinającego się materiału wziął się od promów kosmicznych. One mają antyogniowe płytki na krawędziach natarcia. P.S.: Sorki za późny odzew. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobo Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 no...hmm...takie sobie:/mogles bardziej dopracowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 ja to już chyba gdzies widziałem, bodajze na jakims konkursie 3d i bodajze nie udalo Ci sie, czy tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuQ Napisano 12 Październik 2005 Autor Share Napisano 12 Październik 2005 Zgadza się (z resztą nic dziwnego), ale nie wiem gdzie to mogłeś wcześniej widzieć... No chyba że byłeś w jury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 nie przypominam sobie tej pracy będąc w jakimkolwiek jury, ale kiedyś miałem prenumerate magazynu 3D i tam były prace konkursowe, tak teraz pamiętam...pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 hmm, dziwne, no oryginalne, w kazdym razie, no niewiem, nawet fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger Napisano 16 Październik 2005 Share Napisano 16 Październik 2005 teksturki skopane, ale pomysł jest fajny, mnie się podoba lubię takie tematy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi