Napisano 4 Lipiec 200321 l Cze ludzie :) uczestniczyliscie a moze uczestniczycie dalej w projekcie SETI@HOME? bo ja sobie zainstalowalem wlasnie na swoim kompie ten progs ale narazie neiw iem o co chodzi...
Napisano 4 Lipiec 200321 l to skanuje czestotliwosci radiowe- przesylane ci przez seti i poszukuje okreslonych sekwencji. fajne ciagle trzma obiza=enie proca 100%, aletylko jak sie na nim nie pracuje
Napisano 5 Lipiec 200321 l możecie coś więcej o tym powiedzieć? bo ja na razie nic nie czaje :) pozdr
Napisano 5 Lipiec 200321 l ogolnie chodzi o to, ze stoi sobie radar (ich tam chyba jest kilkadziesiat no ale nie w tym rzecz).. i sobie przeszukuje kosmos.. To co odbierze, musi zostac przerobione przez kompa o bardzo duzej mocy obliczeniowej. Poniewaz trudno taki komp wykombinowac, no to z pomocą przychodza internauci.. Instalujesz sobie, dostajesz informacje, ktore twoj komp przetwarza.. Jesli cos WYKRYJE.. jakies anomalie.. to omzna powiedziec, ze odkryles SYGNAL od pozaziemskiej cywilizacji... Dostaje sie bodajze maila z gratulacjami w stylu.. GRATULUJEMY NAWIAZANIA KONTAKTU Z POZAZIEMSKA CYWILIZACJA...
Napisano 5 Lipiec 200321 l Ja kiedys bralem udzial w programie ktory mial na celu poszukiwanie leku na raka. Dostawalo sie jakies sekwemcjie bialek a on cos ostro liczyl.
Napisano 5 Lipiec 200321 l Originally posted by ronin Ja kiedys bralem udzial w programie ktory mial na celu poszukiwanie leku na raka. Dostawalo sie jakies sekwemcjie bialek a on cos ostro liczyl. doliczyl sie czegoś??