Polik Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 Witam! Po wielu, wielu latach w koncu postanowilem zalozyc konto e-mail z wlasnym nick'iem. Niestety troche sie spoznilem bo na wp, onecie czy interii polik'ow to juz od cholery :) wiec szukam jakiegos innego dostawcy. Problem w tym ze mniej znani dostawcy e-mailow moga byc bardziej zawodni i mniej atrakcyjni wiec moze pomozecie mi w wyborze? Pozdrawiam Polik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 GMail. Jak bys chcial zaproszenie, to slij PM'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 http://www.email.si/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 podobno na gmail nie ma spammów ... przynajmniej na poczatku jak sie nie zarejestrujesz tam gdzie nei trzeba :> no ale potrzebne jest zaproszenie ja mam emaila od mojego dostawcy neta ... sprawuje sie swietnie i dlugo jeszcze z niego nie zrezygnuje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 walla.com napewno zdążysz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 muehehehe. ja mam "polik3d" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polik Napisano 19 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2005 ooo widzisz tweety i przez takich jak ty nie mam jeszcze konta ;) RA dzieki za zaproszenie ale z tego co widzialem to jest juz polik na Gmail'u bo jak kliknalem na zarejestruj sie wyskoczylo Hasło i nazwa użytkownika nie pasują do siebie (podano: polik). wiec Gmail chyba odpada. Jezeli macie jakies inne pomysly to prosze...... :) Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 tweety daj mu to na walli ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polik Napisano 20 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2005 hmmmm a co sadzicie o tenbit.pl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 hehe. tam też mam konto :] może zmień sobie ksywkę na max3d.pl? ;) Edit: ostatecznie mogę ci to tenbitowe konto oddać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polik Napisano 20 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2005 nie trzeba bede szukal do skutku! :) tego nicka uzywam juz kilka dluugich lat wiec tak latwo sie nie podam \m/ PS. tweety a gdzie ty nie masz konta? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 chyba na hotmailu bo tam mam coś z tweety'iem :P poza tym popatrz jeszcze za płatnymi emailami :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polik Napisano 20 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2005 platnymi!!! oszalales? :) poszukiwania byly trudne... przeszukalem onety, wp'ki i inne bardziej znane. wszedzie proponowali login: polik20, polik666 \m/ ale ja dalej szukalem... i ... znalazlem!!! k9.pl tylko tam nie mieli jeszcze polik'a :) mam na tym serwerze juz konto www i sprawuje sie ono niezle wiec mam nadzieje, ze e-mail bedzie rownie dobry. od dzis piszcie na [email protected] :D PS. podobalo mi sie jeszcze [email protected] ale mieli tylko 1 mb przesylki wiec musialem zrezygnowac :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Ja mam gmaila i nie jestem z niego zadowolony. Z darmowych kont to chyba każde ssie. bu. hotmail też ssie, w darmowej wersji nie ma nawet POP3. Jak sobie zrobię w końcu stronę to razem z płatmym mailem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 jezus.pl rzadzi i tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi