Napisano 19 Wrzesień 200519 l Witam! Po wielu, wielu latach w koncu postanowilem zalozyc konto e-mail z wlasnym nick'iem. Niestety troche sie spoznilem bo na wp, onecie czy interii polik'ow to juz od cholery :) wiec szukam jakiegos innego dostawcy. Problem w tym ze mniej znani dostawcy e-mailow moga byc bardziej zawodni i mniej atrakcyjni wiec moze pomozecie mi w wyborze? Pozdrawiam Polik!
Napisano 19 Wrzesień 200519 l podobno na gmail nie ma spammów ... przynajmniej na poczatku jak sie nie zarejestrujesz tam gdzie nei trzeba :> no ale potrzebne jest zaproszenie ja mam emaila od mojego dostawcy neta ... sprawuje sie swietnie i dlugo jeszcze z niego nie zrezygnuje ...
Napisano 19 Wrzesień 200519 l Autor ooo widzisz tweety i przez takich jak ty nie mam jeszcze konta ;) RA dzieki za zaproszenie ale z tego co widzialem to jest juz polik na Gmail'u bo jak kliknalem na zarejestruj sie wyskoczylo Hasło i nazwa użytkownika nie pasują do siebie (podano: polik). wiec Gmail chyba odpada. Jezeli macie jakies inne pomysly to prosze...... :) Pozdr!
Napisano 20 Wrzesień 200519 l hehe. tam też mam konto :] może zmień sobie ksywkę na max3d.pl? ;) Edit: ostatecznie mogę ci to tenbitowe konto oddać.
Napisano 20 Wrzesień 200519 l Autor nie trzeba bede szukal do skutku! :) tego nicka uzywam juz kilka dluugich lat wiec tak latwo sie nie podam \m/ PS. tweety a gdzie ty nie masz konta? :P
Napisano 20 Wrzesień 200519 l chyba na hotmailu bo tam mam coś z tweety'iem :P poza tym popatrz jeszcze za płatnymi emailami :]
Napisano 20 Wrzesień 200519 l Autor platnymi!!! oszalales? :) poszukiwania byly trudne... przeszukalem onety, wp'ki i inne bardziej znane. wszedzie proponowali login: polik20, polik666 \m/ ale ja dalej szukalem... i ... znalazlem!!! k9.pl tylko tam nie mieli jeszcze polik'a :) mam na tym serwerze juz konto www i sprawuje sie ono niezle wiec mam nadzieje, ze e-mail bedzie rownie dobry. od dzis piszcie na [email protected] :D PS. podobalo mi sie jeszcze [email protected] ale mieli tylko 1 mb przesylki wiec musialem zrezygnowac :(
Napisano 20 Wrzesień 200519 l Ja mam gmaila i nie jestem z niego zadowolony. Z darmowych kont to chyba każde ssie. bu. hotmail też ssie, w darmowej wersji nie ma nawet POP3. Jak sobie zrobię w końcu stronę to razem z płatmym mailem.