wit_ex Napisano 19 Wrzesień 2005 Napisano 19 Wrzesień 2005 Co powiecie na Karabinek i Miecz z DawnOfWar
Ardeni Napisano 19 Wrzesień 2005 Napisano 19 Wrzesień 2005 ja tam nic nie powiem ciekawego bo mi się nie podoba, ale ja się nie znam :-p a tak poważnie to zapodaj siatke i jakieś lepsze rendery
Knysha Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 Warhammer jak widze... Nice, nice... Przydaloby sie troche wiecej poly :). Pzdr
thorgal Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 jak dla mnie to to wszystko troche za kanciaste.. mieczyk troche niepraktyczny.. nie zrobi sie nim niczego bo ma blokade .. to cos czerwonego... moim zdaniem troche trzeba jeszcze nad tym popracowac
Koniu_PL Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 powienienes zmienic miecz tak jak powiedzial thorgal Poza tym będziesz do tego jeszcze cos robil?
tweety Napisano 22 Wrzesień 2005 Napisano 22 Wrzesień 2005 hmm... chyba widziałem ten miecz na trailerze Wrhammera... ale tam inaczej wyglądał :] i wywal to białe tło...
wit_ex Napisano 23 Wrzesień 2005 Autor Napisano 23 Wrzesień 2005 Poto to dałem na forum abyście mi powiedzieli co jest źle. Więc trochę nad tym popracuję. Czy według was wystarczy chamfer na krawędzie??
thorgal Napisano 23 Wrzesień 2005 Napisano 23 Wrzesień 2005 moim zdaniem powinienes pomiejszyc rame miecza (zwerzyc w szczegolnosci i dac wieksze ostrza
Rekomendowane odpowiedzi