September 19, 200519 yr ja tam nic nie powiem ciekawego bo mi się nie podoba, ale ja się nie znam :-p a tak poważnie to zapodaj siatke i jakieś lepsze rendery
September 22, 200519 yr Warhammer jak widze... Nice, nice... Przydaloby sie troche wiecej poly :). Pzdr
September 22, 200519 yr jak dla mnie to to wszystko troche za kanciaste.. mieczyk troche niepraktyczny.. nie zrobi sie nim niczego bo ma blokade .. to cos czerwonego... moim zdaniem troche trzeba jeszcze nad tym popracowac
September 22, 200519 yr powienienes zmienic miecz tak jak powiedzial thorgal Poza tym będziesz do tego jeszcze cos robil?
September 22, 200519 yr hmm... chyba widziałem ten miecz na trailerze Wrhammera... ale tam inaczej wyglądał :] i wywal to białe tło...
September 23, 200519 yr Author Poto to dałem na forum abyście mi powiedzieli co jest źle. Więc trochę nad tym popracuję. Czy według was wystarczy chamfer na krawędzie??
September 23, 200519 yr moim zdaniem powinienes pomiejszyc rame miecza (zwerzyc w szczegolnosci i dac wieksze ostrza