xeav Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 -Link- Nowy plugin dla architeków i projektantów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 czyzby wyliczal naprezenia? bo nie czytalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 20 Wrzesień 2005 Share Napisano 20 Wrzesień 2005 Zamiescili obrazek z Pontifexa i swieca... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 ta to chyba działa na tej zasadzie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 21 Wrzesień 2005 Share Napisano 21 Wrzesień 2005 jak sobie przypomnę moje grzebanie 3d w nastranie to aż mnie skręca, a nie pokazali czy wylicza drgania własne. (to właśnie męczyłem w nastranie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi