messiahone Napisano 21 Wrzesień 2005 Napisano 21 Wrzesień 2005 Witam, i odrazu prosze o nie zbesztanie mnie:) Sprawa wygląda następująco: Sciangnalem sobie maxa 7 i ksiazke "Matrix - jak to zrobić?" i wszystko szlo fajnie az do momentu gdy musiałem użyć "Sub-object" Problem polega na tym, ze w panelu modyfikacji nie mam kategorii/rolet Modifers, Modifer Stack, General i chyba jeszcze czegos. Wiec nie moge uzyc zadnych modyfikacji ani wlasnie "sub-object". Stanalem na amen przy obrysowaniu lyzki. I tutaj pytanie: Jak mam to wszystko powlączać?! Ps. Sory, ze zawracam glowe takimi pytaniami, ale naprawde nie wiem jak to zrobic:( Pss. Zalaczam obrazek z tym co mam w panelu modifikacji.
Vorek Napisano 21 Wrzesień 2005 Napisano 21 Wrzesień 2005 modifer stack jest na górze, nad zakładką rendering, takie okienko szare :) Pozdrawiam
messiahone Napisano 21 Wrzesień 2005 Autor Napisano 21 Wrzesień 2005 heh, teraz sie ktos wkurzy:), ale ja naprawde nic takiego nie widze Oto obrazek, gdzie to jest bo albo jestem slepy albo... malo kontaktowy dzisiaj:)
messiahone Napisano 21 Wrzesień 2005 Autor Napisano 21 Wrzesień 2005 Jednak malo kontaktowy jestem:) Dzieki:)
Rekomendowane odpowiedzi