Raiden Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 Mój drugi pojazd w zyciu :D .. chyba sie bardziej postaralem niż wczesniej ?? :> , na renderze cos mi jakies bugi wyskoczyly, a w normlanym widoku jest wszystko OK wie ktos co jest ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 masz jeszcze wiele do poprawy ale siateczka prezentuje się dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raiden Napisano 22 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2005 no tak myśle ;), niedawno zaczolem ten model, co jakis czas wciepne tu dalsze postępy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 a daj siatke bez MS powodzenia zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raiden Napisano 22 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2005 a daj siatke bez MS powodzenia zycze proszę bardzo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 A co tam sie na tej masce dzieje? 8| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 to popraw to co zaznaczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raiden Napisano 22 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2005 to popraw to co zaznaczyłem ok dzięki, RA przecierz napisalem ze nie wiem ;\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eSHaDeWu Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 Raiden- miałem podobny kłopot ostatnio - to jest jakiś błąd z meshsmoothem, spróbuj go wywalić i wrzucić od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 krzywo na masce i w okolicach drzwi - też robiłem ten modelik ale nie doszedł do konca :/ powodzenia życze :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raiden Napisano 22 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2005 poprawione na masce ;) ( funkcja Collapse zalatwila to ) i przy drzwiach tez ... wie ktos jak zlikwidowac ta kreske na srodku ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 Chodzi pewnie o kolejność modyfikatorów - najpierw powinien być Symmetry, a dopiero potem MS. Sprawdź u siebie ;) powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 no powiem ci ze w porownaniu do 1 modelu..to ten jest swietny..olbrzymi postep...oby tak dalej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raiden Napisano 24 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2005 nastepne co zrobilem ... przyznam sie ze robie to z tutorialem ... poniewarz sie dopiero uczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi