Napisano 22 Wrzesień 200519 l Mój drugi pojazd w zyciu :D .. chyba sie bardziej postaralem niż wczesniej ?? :> , na renderze cos mi jakies bugi wyskoczyly, a w normlanym widoku jest wszystko OK wie ktos co jest ? :>
Napisano 22 Wrzesień 200519 l Autor no tak myśle ;), niedawno zaczolem ten model, co jakis czas wciepne tu dalsze postępy
Napisano 22 Wrzesień 200519 l Autor to popraw to co zaznaczyłem ok dzięki, RA przecierz napisalem ze nie wiem ;\
Napisano 22 Wrzesień 200519 l Raiden- miałem podobny kłopot ostatnio - to jest jakiś błąd z meshsmoothem, spróbuj go wywalić i wrzucić od nowa
Napisano 22 Wrzesień 200519 l krzywo na masce i w okolicach drzwi - też robiłem ten modelik ale nie doszedł do konca :/ powodzenia życze :]
Napisano 22 Wrzesień 200519 l Autor poprawione na masce ;) ( funkcja Collapse zalatwila to ) i przy drzwiach tez ... wie ktos jak zlikwidowac ta kreske na srodku ??
Napisano 23 Wrzesień 200519 l Chodzi pewnie o kolejność modyfikatorów - najpierw powinien być Symmetry, a dopiero potem MS. Sprawdź u siebie ;) powodzenia
Napisano 23 Wrzesień 200519 l no powiem ci ze w porownaniu do 1 modelu..to ten jest swietny..olbrzymi postep...oby tak dalej:)
Napisano 24 Wrzesień 200519 l Autor nastepne co zrobilem ... przyznam sie ze robie to z tutorialem ... poniewarz sie dopiero uczę