Drakula Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 Dzis premiera nowego graphire. Praktycznie bez zmian, oprocz tego ze teraz sa dwa przyciski funkcyjne i IMO genialny design :) http://transit.pl/catalog/index.php?cPath=53_418 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 o lol ale ceny :) nigdy sobie nie kupie :) no a design niczego sobie nie powiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 23 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2005 hmm... generalnie sa i tak jakies 100 zl tansze od graphire3 kiedy wchodzily... (przynajmniej wersje A5) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 przyjemny tablecik, mozna bylo potestowac sobie na dniach otwartych Wacoma ostatnio :] ciekawą opcją jest scroll, wygodniejszy jak sie zdaje od strip'a w intuosie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 24 Wrzesień 2005 Share Napisano 24 Wrzesień 2005 ja kupilem graphire3 w transit.pl za 350zl > z wyprzedazy i jestem bardzo zadowolony :]/ tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 24 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2005 zauwazyliscie ze do graphire 4 nie dodaja myszy ? Wlasnie dlatego sa tansze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 24 Wrzesień 2005 Share Napisano 24 Wrzesień 2005 I dobrze, bo te myszy są do d.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 24 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2005 co prawda, to prawqda.... moja mysza juz rok stoi na glosniku i nikt jej nie rusza... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi