Filip_87 Napisano 25 Wrzesień 2005 Napisano 25 Wrzesień 2005 Powiedzcie co zrobić żeby się tak nie działo . Sorki jeżeli nie pasuje do tematu.
Marcin Napisano 25 Wrzesień 2005 Napisano 25 Wrzesień 2005 masz cos zrąbane ze sterownikiem ... ustawiales jakies tam swoje wartosci w opcjach ekranu ? jakies tam w direct3d ?albo w opengl ?
Filip_87 Napisano 25 Wrzesień 2005 Autor Napisano 25 Wrzesień 2005 Właśnie nie. zresetowałem program. Nic nie ustawiałem, poprostu zrobiłem plane i tak się dzieje ;/ zaraz spróbuje zmienić
Filip_87 Napisano 25 Wrzesień 2005 Autor Napisano 25 Wrzesień 2005 Ustawiłem na Direct 3d i jest dobrze, ale za to rypneły się blueprinty
Tymek Napisano 25 Wrzesień 2005 Napisano 25 Wrzesień 2005 Heh, poszukaj tutaj. http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=49 Tylko szybko, bo będzie zjebka ;) Edit: Ja jadę na Direct3D.
Filip_87 Napisano 25 Wrzesień 2005 Autor Napisano 25 Wrzesień 2005 0_o Nie kumam samo się naprawiło ;/ zmieniłem ponownie na Direct 3D i działa 0_o Przecież robiłem tak wiele razy. No nic w kompach wszystko jest możliwe :P Aha pytanie. Pracujecie na Direct 3D czy na Software ?? Chce wiedzieć czy tylko ja na tym będę jechał bo tylko tam mi działa
Rekomendowane odpowiedzi