Gość DarkManiek Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 Niemam modyfikatora skin w moim 3DS MaxR2.5 POMOCY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 w 2.5 wielu modyfikatorów niema :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 oj, skin to chyba nawet jeszcze w R3 nie było. do wczesniejszych maxow to bylo character studio i troche plugow - np. Bones Pro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 ej to po co w maxie byly kosci ? zeby sobie byly ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DarkManiek Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 Ja też tego nie rozumiem że Bones są w tej wersji a skina nie ma! To może w takim razie powiedzcie mi skąd moge wziąść Character Studio dla mojego R.2.5?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 A skąd wziąłeś 2.5 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 Wiekszośc z nas uzywa obecnie 7 a wkrotce zapewne i 8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 stary weź sie nie osłabiaj :) przesiądz sie na coś nowego - niepożałujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 oj, skin to chyba nawet jeszcze w R3 nie było. w 3 pojawil sie po raz pierwszy :), swoja droga dosc dlugo zreszta na nim siedzialem ej to po co w maxie byly kosci ? zeby sobie byly ? ;) byly glownie do animacji polaczen miedzy obiektami no i byly przystosowane do wspolpracy z pluginami takimi jak Bones Pro jak to kannu_ wspomnial :) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi