Napisano 26 Wrzesień 200519 l Witajcie.. Dopiero co zaczełem bawić się w grafikę i nie powiem ael bardzo mi się to podoba.. Dlatego też mam mało prośbe co byście polecili początkujacemu, jaki sprzęt był by dobry na początek?
Napisano 26 Wrzesień 200519 l napewno lepsiejszy od pentium II 400Mhz:D nie liczy sie sprzet, tylko zapal do pracy!!!
Napisano 26 Wrzesień 200519 l ktoś liczy ile podobnych wątków pojawia się na tydzień? ehhh a ile nic nie wnoszacych odpowiedzi w tych watkach... Uczyc mozna sie praktycznie na wszystkim. Oczywiscie do komfortowje pracy w oknach widokowych przyda sie troche wiecej ramu i solida karta graficzna. Natomiast na szybkosc renderingu w 99% ma wplyw procesor.
Napisano 26 Wrzesień 200519 l Sprzęt: ołówek i kartka. Najlepsze na początek. Potem ćwiczenia z kompozycji i teorii koloru, następnie można uruchomić komputer. Pozdrawiam.
Napisano 26 Wrzesień 200519 l A ja powiem tak ze na poczatek warto bawic sie na marnym sprzecie bo wtedy czlowiek (sila rzeczy) uczy sie oszczedzac cenne polygony i ladnie ukladac siatke:) Gorzej jest z renderowaniem juz wymodelowanego obiektu:) Ale z kazdej maszyny da sie cos wykrzesac...