Gość Marcin_OssA Napisano 26 Wrzesień 2005 Napisano 26 Wrzesień 2005 Witajcie.. Dopiero co zaczełem bawić się w grafikę i nie powiem ael bardzo mi się to podoba.. Dlatego też mam mało prośbe co byście polecili początkujacemu, jaki sprzęt był by dobry na początek?
dariusz Napisano 26 Wrzesień 2005 Napisano 26 Wrzesień 2005 napewno lepsiejszy od pentium II 400Mhz:D nie liczy sie sprzet, tylko zapal do pracy!!!
xeav Napisano 26 Wrzesień 2005 Napisano 26 Wrzesień 2005 ktoś liczy ile podobnych wątków pojawia się na tydzień?
Archangel Napisano 26 Wrzesień 2005 Napisano 26 Wrzesień 2005 ktoś liczy ile podobnych wątków pojawia się na tydzień? ehhh a ile nic nie wnoszacych odpowiedzi w tych watkach... Uczyc mozna sie praktycznie na wszystkim. Oczywiscie do komfortowje pracy w oknach widokowych przyda sie troche wiecej ramu i solida karta graficzna. Natomiast na szybkosc renderingu w 99% ma wplyw procesor.
siwy Napisano 26 Wrzesień 2005 Napisano 26 Wrzesień 2005 Sprzęt: ołówek i kartka. Najlepsze na początek. Potem ćwiczenia z kompozycji i teorii koloru, następnie można uruchomić komputer. Pozdrawiam.
-=S3B=- Napisano 26 Wrzesień 2005 Napisano 26 Wrzesień 2005 A ja powiem tak ze na poczatek warto bawic sie na marnym sprzecie bo wtedy czlowiek (sila rzeczy) uczy sie oszczedzac cenne polygony i ladnie ukladac siatke:) Gorzej jest z renderowaniem juz wymodelowanego obiektu:) Ale z kazdej maszyny da sie cos wykrzesac...
Rekomendowane odpowiedzi